Hoge Nieuwstraat 18, 's-Gravenhage

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een zelfstandige kantoorruimte gelegen op de begane grond met eigen entree en eigen voorzieningen.

Stand en ligging:

de zelfstandige kantoorruimte is gesitueerd op de begane grond aan de Hoge Nieuwstraat op de hoek met de Schoorsteenvegerstraat (doorgang naar Lange Voorhout). De Hoge Nieuwstraat loopt parallel aan de Lange Vijverberg.

De directe omgeving van de Hoge Nieuwstraat wordt gekwalificeerd als de kantorenlocatie van Den Haag. Veel nationale en internationale organisaties hebben hier hun vestiging, doch ook veel aan politiek Nederland gelieerde ondernemingen zijn in de omgeving gehuisvest.

Verhuurbaar oppervlak:

onderhavige kantoorruimte omvat totaal circa 95 m² verhuurbaar vloeroppervlak, in zijn geheel gelegen op de begane grond. Onderhavige ruimte is verdeeld over een entree met voorportaal, een grote ruimte, een kleinere ruimte, een pantry, een toilet en een berging/archiefruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 meetstaat aanwezig

Gebruik:

volgens het vigerende bestemmingsplan heeft onderhavig object de bestemming kantoor.

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg aanwezig. Op 5 minuten loopafstand zijn er een tweetal garages gesitueerd, te weten: de Pleingarage en de Malieveldgarage. Bovendien wordt aan het Tournooiveld en het Korte Voorhout thans de laatste hand gelegd aan een ondergrondse parkeergarage voor 340 auto’s.

Opleveringsniveau:

het object zal worden opgeleverd in huidige staat, o.a. met de navolgende voorzieningen, te weten:

- eigen entree met voorportaal;
- systeemplafonds;
- pantry en toilet;
- isolerende beglazing;
- CV-gasinstallatie met radiatoren;
- alarminstallatie;
- te openen ramen;
- houten vloer;
- 2 airco-units;
- eigen nutsvoorzieningen.

Onderhoud en-/of vervanging van deze eenmalig ‘om niet’ ter beschikking gestelde voorzieningen zijn voor
rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.195, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

verhuurder wenst te opteren voor belaste huur en verhuur.

servicekosten:

geen, huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurbetaling:

per maand vooruit.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

energielabel:

A-label

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige, niet direct verrekenbare B.T.W.. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, stadskern
Postcode
2514 EL 's-Gravenhage
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1992
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
95m²
Verdiepingen
1
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Hoge Nieuwstraat 18", "zipCode": "2514 EL", "city": "'s-Gravenhage", "lat": 52.0816599, "lng": 4.3123572 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?