Papsouwselaan 133, Delft

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met achteruitgang, gelegen op de begane grond. Het object is recent intern en extern gerenoveerd.

Stand en ligging:

onderhavige winkelruimte is gesitueerd in wijk 24 te Delft tegenover winkelcentrum “De Hoven” (met o.a. Jumbo, HEMA, Primera, Kruidvat, Action etc.). Aan de winkelstrip zelf zijn o.a. gevestigd SubWay, Schoonenberg (keten gehoortoestellen) en direct naast deze winkel is een fietsenzaak gesitueerd.

Verhuurbaar oppervlak:

het totaal netto vloeroppervlak omvat 126 m² gelegen op de begane grond.

Frontbreedte:

circa 6,5 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Horeca is niet toegestaan.

N.B. Formeel en moreel dient het voorgenomen gebruik te worden voorgelegd aan het bestuur van de VvE van het bovengelegen flatgebouw, waar het object eveneens deel van uitmaakt.

Parkeergelegenheid:

voor de deur zijn er in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden. Aan de overzijde is nabij het winkelcentrum “De Hoven” een parkeergarage, die de capaciteit ter plaatse nog verder vergroot. Aan de achterzijde van het object kan men gratis parkeren.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De stopplaatsen van tramlijn 1 en buslijn 60 zijn nagenoeg voor de deur gesitueerd.

Energieprestatiecertificaat:

A label.

Opleveringsniveau:

het gehuurde zal casco worden verhuur, doch is voorzien van:

- eigen entree en achteruitgang;
- toilet;
- blokverwarming met radiatoren;
- eigen meterkast met elektra en wateraansluiting (geen gasaansluiting);
- systeemplafonds;
- TL verlichting.

Huurvoorwaarden:

huurprijs :

€ 2.495, -- per maand (€ 29.940,-- per jaar) te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

huurprijsbetaling:

per kwartaal vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden verhoogd met een vast bedrag ad € 750, -- per jaar te vermeerderen met de B.T.W..

servicekosten:

huurder is op voorschot-basis verschuldigd een bedrag ad € 15, -- per m² per jaar te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van:

- gasverbruik blokverwarming;
- vastrecht;
- beheerskosten.

Jaarlijks zal op basis van nacalculatie een verrekening plaatsvinden.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst voldoet huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van vier maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W..

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

binnen 1 maand na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen wensen van verhuurder. Tevens is het huishoudelijk reglement van de VvE van toepassing.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m.
Wijk
Mythologiebuurt
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2624 AK Delft
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1967
Totaaloppervlakte
126m²
Verdiepingen
1
Front breedte
650

Locatie

[ { "address": "Papsouwselaan 133", "zipCode": "2624 AK", "city": "Delft", "lat": 51.9989297, "lng": 4.3552905 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?