Papsouwselaan 137 a, Delft

Vraagprijs   Op aanvraag  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een recent gerenoveerde winkelruimte met achteruitgang, gelegen op de begane grond.

Stand en ligging:

onderhavige winkelruimte is gesitueerd in wijk 24 te Delft tegenover winkelcentrum “De Hoven” (met o.a. Jumbo, HEMA, Primera, Kruidvat, Action etc.). Aan de winkelstrip zelf zijn o.a. gevestigd SubWay, Schoonenberg (keten gehoortoestellen) en Domino’s Pizza.

Verhuurbaar vloeroppervlak:

het totaal verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat totaal 163,10 m2 volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat, onderverdeeld in (zie plattegrondtekening):

ruimte 0.01 160,10 m2 winkelruimte;
ruimte 0.02 003,00 m2 toilet met voorportaal.

Frontbreedte:

8,27 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Horeca is niet toegestaan.

N.B. Formeel en moreel dient het voorgenomen gebruik te worden voorgelegd aan het bestuur van de VvE van het bovengelegen flatgebouw, waar het object eveneens deel van uitmaakt.

Parkeergelegenheid:

voor de deur zijn er in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden. Aan de overzijde is nabij het winkelcentrum “De Hoven” een parkeergarage, die de capaciteit ter plaatse nog verder vergroot. Aan de achterzijde van het object kan men gratis
parkeren.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De stopplaatsen van tramlijn 1 en buslijn 60 zijn nagenoeg voor de deur gesitueerd.

Energieprestatiecertificaat:

A label.

Opleveringsniveau:

het gehuurde zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- eigen entree en achteruitgang;
- toilet;
- blokverwarming met radiatoren;
- eigen meterkast met elektra en wateraansluiting (geen gasaansluiting);
- TL verlichting.

Huurvoorwaarden:

huurprijs :

op aanvraag.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder is op voorschotbasis verschuldigd een bedrag ad € 36, -- per m² per jaar te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van:

- gasverbruik blokverwarming;
- elektraverbruik;
- vastrecht;
- beheerskosten.

Jaarlijks zal op basis van nacalculatie een verrekening plaatsvinden.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst voldoet huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van vier maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W..

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

binnen 1 maand na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen wensen van verhuurder. Tevens is het huishoudelijk reglement van de VvE van toepassing.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuur-transactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
Op aanvraag Verhuurd
Wijk
Mythologiebuurt
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2624 AK Delft
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1967
Totaaloppervlakte
163m²
Verdiepingen
1
Front breedte
827

Locatie

[ { "address": "Papsouwselaan 137", "zipCode": "2624 AK", "city": "Delft", "lat": 51.9986253, "lng": 4.3552867 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?