Vlamingstraat 35 b, Den Haag

Vraagprijs   € 2.895 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkelruimte met secundaire ruimten verdeeld over de begane grond en een kleine vliering.

Stand en ligging:

de winkelruimte ligt aan de Vlamingstraat (promenade). De Vlamingstraat ligt in het verlengde van de Spuistraat en vormt de verbindingsroute tussen de Spuistraat en de Grote Markt en aansluiting met het winkelgebied “Haagsche Bluf”.

De winkel is gelegen in het historisch centrum van Den Haag. Van oudsher is de Vlamingstraat een van de drukst bezochte winkelstraten in het historisch centrum van Den Haag, omgeven door bekende winkelketens zoals H&M, Van Haren, New Yorker, Douglas, McDonald’s, Bristol, Kruidvat, ZARA, Bart Smit en café/restaurant “De Zwarte Ruiter”.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat ca. 30 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

begane grond : circa 30 m² winkelruimte c.a.;

N.B. aan de achterzijde van de winkelruimte bevindt zich een toegang naar een kleine vliering voor opslagdoeleinden. Deze vliering is qua metrage buiten beschouwing gelaten.

Frontbreedte:

circa 3 meter front.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Horeca is niet toegestaan.

Parkeergelegenheid:

er zijn voldoende, betaalde parkeerplaatsen in de directe omgeving. Op circa vijf minuten loopafstand van de Vlamingstraat bevinden zich onder andere de parkeergarages Torenstraat, Laan en Grote Marktstraat.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorziening in het gehuurde aangebracht:

- toilet;
- pantry met warmwaterboiler;
- hete luchtgordijn;
- eigen nutsvoorzieningen (geen gas).

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 34.740, -- te vermeerderen met de B.T.W..

huurprijs per maand:

€ 2.895, -- te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit middels automatische incassomachtiging afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

N.B. ook bestaat de mogelijkheid om middels onderverhuur of in-de-plaatsstelling de ruimte te huren waardoor er een korte huurovereenkomst mogelijk is, welke zeker op 31 december 2019 zal eindigen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

N.B. bij onderverhuur of in-de-plaatsstelling vindt indexering plaats per 1 januari, voor het eerst per 1 januari 2018.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012 (of een in-de-plaatsstellingsovereenkomst).

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.895 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 BA Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1921
Totaaloppervlakte
30m²
Verdiepingen
1
Front breedte
300

Locatie

[ { "address": "Vlamingstraat 35", "zipCode": "2511 BA", "city": "Den Haag", "lat": 52.076343, "lng": 4.3092387 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?