Anna Paulownastraat 12 - 14, Den Haag

Vraagprijs   € 1.895 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:          

het betreft hier een kantoor-/praktijkruimte in twee geschakelde parterres met een kleine achtertuin (ca. 10 m2) die voor verhuur beschikbaar zijn. Verhuurder geeft er de voorkeur aan om de ruimte in zijn geheel te verhuren, maar is in voorkomende gevallen bereid gesplitste verhuur te overwegen.

Locatie:          

het object is gelegen in het Zeeheldenkwartier aan de karakteristieke Anna Paulownastraat. Deze straat kenmerkt zich door statige herenhuizen die of worden bewoond of als kantoor-/bedrijfsruimte in gebruik zijn. De woonfunctie op de verdiepingen heeft de overhand maar in de plint zijn diverse zakelijke of medische dienstverleners gevestigd.

In het midden van de straat bevindt zich het Anna Paulownaplein, wat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld als gezellige gevarieerde horeca-concentratie met ruime terrassen.

VVO:          

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 124,00 m², welke ruimte geheel op de begane grond is gesitueerd:                                                                                  
Anna Paulownastraat 12       77,40 m2
Anna Paulownastraat 14       46,60 m2

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Kelders:          

Onder het object bevinden zich twee kleine kelders

Anna Paulownastraat 12       14,80 m2
Anna Paulownastraat 14       15,60 m2

Deze kelders, welke elk via een vloerluik toegankelijk zijn, behoren niet tot het gehuurde, maar mogen gedurende de huurovereenkomst ‘om niet’ door huurder worden gebruikt voor opslagdoeleinden.

Frontbreedte:          

Anna Paulownastraat 12        5,50 meter
Anna Paulownastraat 14       5,30 meter

Bestemming:          

het object valt binnen het bestemmingsplan “Zeeheldenkwartier” (vastgesteld 8 september 2011). Binnen dit plan is de bestemming aangeduid als ‘gemengd 3’. Binnen deze bestemming zijn de navolgende functies toegestaan:

a.        dienstverlening;
b.        maatschappelijke doeleinden (geen geestelijke gezondheidszorg);
c.        kantoren.

Er zijn mogelijk meer functies ter plaatse denkbaar, doch deze dienen bij de gemeente Den Haag door de potentiële huurder te worden getoetst.


Energielabel:          

Anna Paulownastraat 12       F label
Anna Paulownastraat 14       D label


Parkeergelegenheid:          

aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde openbare parkeergelegenheid aanwezig. In de Zeestraat is een parkeergarage gesitueerd. Verhuurder beschikt over parkeergelegenheid in een garage in de nabijgelegen Trompstraat. Desgewenst zijn deze parkeerplaatsen separaat te huur.

Opleveringsniveau:          

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- karakteristieke pui met veel glas;
- twee entrees in twee afzonderlijke portieken;
- gestuukte wanden en plafonds;
- gedeelde cv gasinstallatie met radiatoren;
- pantry met warmwatervoorziening;
- toilet;
- gedeelde nutsvoorzieningen per unit.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:          

huurprijs per jaar:          

€ 22.740, -- te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs per maand:          

€ 1.895, -- te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W. :

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:          

er is sprake van gedeelde nutsvoorzieningen met de verhuurde bovenwoningen;

Anna Paulownastraat 12

heeft een eigen elektra- en water aansluiting maar een gedeelde gasaansluiting. Ten behoeve van het gasverbruik is huurder aan verhuurder maandelijks een bedrag ad € 100, -- inclusief B.T.W. verschuldigd.

Anna Paulownastraat 14

heeft gedeelde nutsvoorzieningen. Ten behoeve van het elektra-, gas- en waterverbruik is huurder aan verhuurder maandelijks een bedrag ad € 85, -- inclusief B.T.W. verschuldigd.

huurprijsbetaling:          

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:          

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:          

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS, met een minimum van 3 % op jaarbasis.

waarborgsom:          

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:          

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

voorbehoud verhuurder:          

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:        

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.895 p.m. Verhuurd
Wijk
Zeeheldenkwartier
Locatie
woonomgeving
Postcode
2518 BE Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
-1906
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
124m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Anna Paulownastraat 12", "zipCode": "2518 BE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0833196, "lng": 4.3005791 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?