Annastraat 11, Den Haag

Vraagprijs   € 2.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een multifunctionele casco winkel-/kantoor-/praktijkruimte met een breed front.

Stand en ligging:

de winkelruimte is gelegen nabij de Hoogstraat in het hart van het winkelgebied van Den Haag, waar een groot aantal landelijke winkelketens te vinden zijn. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd zoals onder andere Grieks restaurant Knossos, ‘t Goude Hooft, Café de Florèz. Ook kenmerken de Oude Molstraat en de Grote Halstraat zich door de aanwezigheid van diverse detaillisten, waaronder een grote vestiging van The Sting. Het oude Stadhuis van Den Haag vlakbij de Annastraat, is één van de belangrijkste trouwlocaties van Den Haag.

Verhuurbaar vloeroppervlak:

het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) omvat 213 m², welke ruimte volledig op de begane grond is gesitueerd.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 , NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 8 meter.

Bestemming:

onderhavig object valt binnen het bestemmingsplan Sint Jacobskerk e.o. Binnen dit plan wordt de locatie aangeduid als: ‘gemengd-1’. Binnen deze bestemming zijn de navolgende functies benoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca “licht” (Cat 1, dient te worden getoetst);
d. maatschappelijke doeleinden;
e. wonen (dient te worden getoetst);
f. hotel;
g. sport, fitness;
h. kantoor.

Parkeergelegenheid:

in en rondom het centrum is er betaalde parkeergelegenheid in redelijk tot voldoende mate aanwezig. In de directe nabijheid zijn de parkeergarages van de Torenstraat, Raad van State, Heulstraat, Laan en Tramtunnel gelegen.

Opleveringsniveau:

het object wordt casco verhuurd, doch is o.a. voorzien van:

- eigen meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- gestuukte wanden en plafonds;
- houten pui met openslaande deuren;
- toilet en pantry;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- daklicht;
- nooduitgang.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 26.340, --

huurprijs per maand:

€ 2.195, --

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking in te stellen door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuurtransactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 AT Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1800
Totaaloppervlakte
213m²
Verdiepingen
1
Front breedte
800

Locatie

[ { "address": "Annastraat 11", "zipCode": "2513 AT", "city": "Den Haag", "lat": 52.0786078, "lng": 4.3082213 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?