Badhuisweg 77, Den Haag

Vraagprijs   € 5.950 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Stand, ligging, algemeen:

onderhavig halfvrijstaand kantoorpand is gesitueerd in het Belgisch Park aan de Badhuisweg nabij het Westbroekpark. De directe omgeving kenmerkt zich als een gegoede woonomgeving, doch er zijn ook diverse panden in de omgeving in gebruik als kantoor. De Badhuisweg is de aanrijroute naar Scheveningen en komt uit bij het Kurhaus. In 2005 is onderhavig object geheel intern- en extern gerenoveerd.

Het in het object aanwezige kantoormeubilair is voor overname beschikbaar. Bij serieuze interesse kan er een inventarislijst met bijhorende prijsstelling worden geproduceerd.

Verhuurbaar Vloeroppervlak:

souterrain: 97,60 m² (archief/opslag)
begane grond: 116,40 m²
1e verdieping:88,10 m²
2e verdieping: 86,50 m²
Totaal VVO: 388,60 m² (488 m2 BVO)

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Renbaankwartier. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd-2” (artikel 7), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. dienstverlening;
b. kantoor;
c. webshop zonder fysieke winkel;
d. detailhandel (onder voorwaarden).

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Energielabel:

G - label.

Opleveringsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt over 8 eigen parkeerplaatsen op het voor- en achtergelegen terrein. Aan de openbare weg zijn tevens in redelijke mate betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

Opmerking parkeergelegenheid:

opgemerkt dient te worden dat het parkeerterrein van het belendende perceel is gekoppeld aan het parkeerterrein van onderhavig object. Derhalve dient de aanstaande huurder van dit object te allen tijde een recht van overpad te bieden aan de gebruiker van het parkeerterrein van het belendende perceel.

Opleveringsniveau:

het object zal worden opgeleverd in de huidige, als kantoor ingerichte, staat doch inclusief:

- marmeren entree;
- visgraatparketvloer op begane grond;
- glazen separatie wanden op begane grond;
- pantry op begane grond;
- stucplafonds;
- 2 moderne toiletten op begane grond;
- 1 toilet per verdieping;
- tl-verlichting in kelder;
- serverruimte met airco in kelder;
- inpandige garage (thans opslagruimte);
- CV-gas installatie (Intergas 2007);
- radiatoren;
- rookmelders;
- poederblussers;
- warmwaterboiler (Daalderop 50L);
- tapijtvloerbedekking op verdiepingen;
- douche op 2e verdieping;
- terras op 1e verdieping (ca. 23 m²);
- alarminstallatie;
- vloer- en wandgoten met databekabeling (CAT 5);
- afgesloten parkeerterrein met elektrisch toegangshek;
- vlaggenmasten op voorterrein.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 5.950,-- per maand.

huurprijs parkeren (8x):

in huurprijs begrepen.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor belaste huur en verhuur (zie bijlage). B.T.W. - vrij huren behoort tot de mogelijkheid, doch de huurprijs dient dan wel te worden verhoogd met een B.T.W. compensatie.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen, huurder zal rechtstreekse contracten aangaan met de nutsbedrijven dan wel de bedrijven die onderhoud dienen te plegen aan de binnen het gehuurde aanwezige installaties.

bankgarantie/waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW (versie 2015).

Kenmerken

Vraagprijs
€ 5.950 p.m. Verhuurd
Wijk
Scheveningen
Locatie
woonomgeving
Postcode
2587 CD Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1905
Totaaloppervlakte
389m²
Verdiepingen
4

Locatie

[ { "address": "Badhuisweg 77", "zipCode": "2587 CD", "city": "Den Haag", "lat": 52.1086447, "lng": 4.2893503 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?