Beresteinlaan 269, Den Haag

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Stand en ligging:

onderhavig winkel-/praktijk en/of kantoorruimte is op een hoek gesitueerd in de wijk Bouwlust aan een typische wijkverzorgende winkelstrip. In de directe omgeving zijn naast diverse medische praktijkruimten ook diverse lokale ondernemers gevestigd, die in de primaire levensbehoeften voorzien. Aan de overzijde is een Groszek XL supermarkt gevestigd.

Verhuurbaar oppervlak:

de netto verhuurbare ruimte omvat totaal 159,40 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld:

begane grond 109,40 m² winkelruimte
1e verdieping 50,00 m² opslagruimte
totaal 159,40 m²

Bovenstaande metrages zijn gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

aan de Beresteinlaan 6,68 meter;
aan de Hengelolaan 14,45 meter.

Bestemming:

onderhavig object valt binnen het bestemmingsplan “Bouwlust”. In dit bestemmingsplan staat onderhavig object aangeduid als “Gemengd 2”, derhalve zijn de navolgende bestemmingen mogelijk:

a. bedrijfsmatige activiteiten ten behoeve van bedrijven in de categorie A en B van de bij dit bestemmingsplan behorende staat van bedrijven bij functiemenging (zie bestemmingsplan, detailhandel inbegrepen);
b. dienstverlening;
c. maatschappelijke doeleinden.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt aan de achterzijde over een afgesloten parkeerterrein dat niet alleen voor de begane grond gebruikers, doch ook voor de bovenbewoners is bedoeld. Dit parkeren mag nimmer de toegang belemmeren naar de aanwezige garageboxen.


Opleveringsniveau:

het gehuurde wordt casco verhuurd, maar zal worden opgeleverd in gerenoveerde staat, zijnde inclusief:

- cv-blokverwarming;
- betonnen vloeren;
- entree aan de Beresteinlaan;
- entree aan de Hengelolaan;
- wenteltrap naar 1e verdieping;
- toiletgroep en pantry.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.695, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

op voorschotbasis een bedrag ad € 250, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van:

- gasverbruik gehuurde (blokverwarming);
- elektra algemene ruimte;
- administratiekosten.

Jaarlijks vindt er op basis van nacalculatie een verrekening plaats. Alle overige nutsvoorzieningen dienen op naam te worden gesteld van huurder en deze dient rechtstreeks voor betaling zorg te dragen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijk aan de over het totaal verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom is door verhuurder geen rente verschuldigd.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Zijden, Steden en Zichten
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2542 JH Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1963
Totaaloppervlakte
159m²
Verdiepingen
1
Front breedte
2100

Locatie

[ { "address": "Beresteinlaan 269", "zipCode": "2542 JH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0403946, "lng": 4.2558779 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?