Beresteinlaan 283, Den Haag

Vraagprijs   € 1.895 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkel-/praktijk en/of kantoorruimte, welke voorheen decennia lang in gebruik is geweest als kapsalon. Onlangs is de ruimte vrijgekomen, intern grotendeels gerenoveerd en is weer voor verhuur beschikbaar. De ruimte is verdeeld over twee lagen.

Stand en ligging:

onderhavig winkel-/praktijk en/of kantoorruimte is gesitueerd aan een plein in de wijk Bouwlust aan een typische wijkverzorgende winkelstrip. In de directe omgeving zijn naast diverse medische praktijkruimten ook diverse lokale ondernemers gevestigd, die in de primaire levensbehoeften voorzien. Aan de overzijde is een Groszek XL supermarkt gevestigd.

VVO:

de netto verhuurbare ruimte omvat totaal 149,50 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld:

begane grond 102,40 m² winkelruimte
1e verdieping 47,10 m² opslagruimte
totaal 149,50 m²

Bovenstaande metrages zijn gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

6,49 m1.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt aan de achterzijde over een afgesloten parkeerterrein dat niet alleen voor de begane grond gebruikers, doch ook voor de bovenbewoners is bedoeld. Huurder is gerechtigd om 1 key-tag (borg € 25, --) aan te vragen bij de VvE-beheerder en maximaal 1 personenauto (geen bestelauto’s, geen vrachtwagens of anderszins) er te parkeren. Het parkeren werkt op basis van ‘indien plaats beschikbaar’ en mag nimmer de toegang belemmeren naar de aanwezige garageboxen.

Energielabel:

A-label.

Bestemming:

onderhavig object valt binnen het bestemmingsplan “Bouwlust”. In dit bestemmingsplan staat onderhavig object aangeduid als “Gemengd 2” (artikel 6), derhalve zijn de navolgende bestemmingen mogelijk:

a. bedrijven in de categorie A en B (staat van bedrijven bij functiemenging);
b. dienstverlening;
c. maatschappelijke doeleinden.

Voor het gehele bestemmingsplan zie: www.ruimtelijkeplannen.nl

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Opleveringsniveau:

het gehuurde wordt casco verhuurd, doch de navolgende zaken zijn in het gehuurde aanwezig:

- gemoffelde aluminium pui met dubbelglas;
- cv-blokverwarming;
- betonnen vloeren;
- toilet;
- trap naar 1e verdieping;
- pantry op de verdieping;
- 2 warmwaterboilers + airco (werking onduidelijk).

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.895, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

op voorschotbasis een bedrag ad € 350, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van:

- gasverbruik gehuurde (blokverwarming);
- elektra algemene ruimte;
- administratiekosten.

Jaarlijks vindt er op basis van nacalculatie een verrekening plaats. Alle overige nutsvoorzieningen dienen op naam te worden gesteld van huurder en deze dient rechtstreeks voor betaling zorg te dragen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijk aan de over het totaal verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom is door verhuurder geen rente verschuldigd.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.895 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 33 Bouwlust en Vrederust
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2542 JH Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1962
Totaaloppervlakte
150m²
Verdiepingen
2
Front breedte
649

Locatie

[ { "address": "Beresteinlaan 283", "zipCode": "2542 JH", "city": "Den Haag", "lat": 52.040282, "lng": 4.2557812 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?