Bezuidenhoutseweg 195, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier de begane grond van een klassiek herenhuis aan de Bezuidenhoutseweg met achtertuin nabij de kruising met de Laan van Nieuw Oost-Indië. Boven deze ruimte is een dubbelbovenhuis gesitueerd waar de verhuurder zelf woont.

Locatie:

het kantoorpand ligt in een populair kantoorgebied en woonwijk Bezuidenhout, in een omgeving die gekenmerkt wordt door een mengelmoes van moderne en klassieke panden. Tussen het groene Haagse Bos en tal van lunchfaciliteiten in het bekende winkelgebied van de Theresiastraat bevindt zich dit klassieke kantoorpand.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de nabije omgeving van twee grote spoorwegstations in Den Haag. Het Centraal Station en Laan van NOI zijn beiden op ca. 15 minuten lopen gelegen. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving.

VVO:

het totale netto Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) omvat ca. 100,00 m² volledig gelegen op de begane grond.

Kelder:

de aanwezige kelder behoort niet tot het gehuurde en is in eigen gebruik bij verhuurder.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als kantoorruimte. Verhuurder beschikt over een ontheffing specifiek voor kantoorgebruik. Onderhavige kantoorruimte is derhalve bij uitstek geschikt voor een assurantie-, accountants-, advocaten e/o notariskantoor.

Buitenruimte:

tot het gehuurde behoort een ruime achtertuin (uitsluitend incidenteel te betreden gedurende kantooruren ma-vr 09:00-17:00 uur).

Energielabel:

wordt nog door verhuurder verzorgd.

Parkeergelegenheid:

het object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn eenmalig in het gehuurde aangebracht:

- representatieve entree met monumentale uitstraling;
- eigen gas en elektra-aansluiting;
- verlichtingsarmaturen;
- parketvloer;
- kabelgoten;
- toilet;
- pantry v.v. vaatwasser, koelkast en kookplaat;
- cv-gasinstallatie met radiatoren.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van gas en elektra. Waterverbruik is in de huur begrepen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

3 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 1 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex 7:230a BW (versie 2015) aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 26 Bezuidenhout
Locatie
kantorenpark, woonomgeving
Postcode
2594 AJ Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1900
Totaaloppervlakte
100m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Bezuidenhoutseweg 195", "zipCode": "2594 AJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0874151, "lng": 4.3346158 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?