Boekhorststraat 109 - 111, Den Haag

Vraagprijs   € 2.795 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier twee volledig intern en extern gerenoveerde, geschakelde winkel-units, die voor meerdere doeleinden
geschikt zijn.

Locatie:

gelegen in het hartje van centrum Den Haag aan een zijstraat van de Prinsegracht / Grote Markt, in de nabijheid van twee
openbare parkeergarages en de Tramtunnel. Kortom zeer centraal gelegen winkel-/praktijk-units die zowel met eigen- als openbaar vervoer optimaal bereikbaar zijn.

VVO:

140,00 m2 winkel-/praktijkruimte.

Bovenstaand metrage is gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

24,55 m1 (hoekpand).

Energieprestatiecertificaat:

Boekhorststraat 109 – A++;
Boekhorststraat 111 - A.

Gebruik:

uit het vigerende bestemmingsplan “het oude centrum” blijkt dat onderhavige unit staat aangeduid als “gemengd 3” hetgeen inhoud dat de volgende bestemmingen mogelijk zijn:
a. bedrijven categorie A v/d Staat van inrichtingen bedrijven;
b. cultuur en ontspanning;
c. detailhandel;
d. dienstverlening;
e. horeca in de categorie "licht" (bakken, braden en frituren niet mogelijk);
f. kantoor;
g. maatschappelijke doeleinden.

Parkeergelegenheid:

de aangeboden ruimte beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving zijn in overvloed betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg en in nabijgelegen openbare parkeergarages.

Oplevering:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- basis elektrische installatie met WCD’s;
- 2 meterkasten met eigen nutsvoorzieningen;
- pantry;
- toilet;
- elektrische hete units boven de beide entrees

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.795, -- per maand

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en rechtstreekse betaling van de verbruikskosten.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

openingstijden:

in vervolg op het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst komen huurder en verhuurder overeen dat huurder het gehuurde ingericht zal houden gedurende onderstaande minimale openingstijden en zijn bedrijf daadwerkelijk zal uitoefenen:

maandag 12:00 - 17:00 uur;
dinsdag 10:00 - 17:00 uur;
woensdag 10:00 - 17:00 uur;
donderdag 10:00 - 17:00 uur;
vrijdag 10:00 - 17:00 uur;
zaterdag 10:00 - 17:00 uur.

Koopavonden (tot 21:00 uur), zon- en feestdagen zijn optioneel tenzij belendende winkels wel geopend zijn, dan zal huurder zich conformeren aan dit openingstijden-regime.

huurovereenkomst:

na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW of 7:290 BW. Aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over een
waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.795 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2512 CM Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1983
Totaaloppervlakte
140m²
Verdiepingen
1
Front breedte
2455

Locatie

[ { "address": "Boekhorststraat 109", "zipCode": "2512 CM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0730945, "lng": 4.3103376 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?