Breitnerlaan 293 - 299, Den Haag

Vraagprijs   € 1.795 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoor-/praktijkruimte gelegen op de begane grond met een iets verhoogde voor-/zij-/achterruimte en een berging/archiefruimte in de kelder. Aan de achterzijde is een achteringang voor bevoorrading. Dit object is bij uitstek geschikt voor dienstverlenende bedrijven.

Locatie:

het object is gelegen aan een winkelstrip, aan de Breitnerlaan midden in de wijk Benoordenhout. Deze winkelstrip kenmerkt zich qua gebruikers door met name dienstverlenende bedrijven, maar ook is er ter plaatse een vestiging van SPAR aanwezig. Het hoofdkantoor van de ANWB en het kantoor van Instituut Clingendael ligt binnen de wijk op loopafstand.

Bereikbaarheid:

door de ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (N44, A12, Utrechtse Baan) via Benoordenhoutseweg in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand, stopt bus 23 en 29, die een directe verbinding heeft via het Centraal Station en Hollands Spoor naar Rijswijk.

VVO:

het totale netto Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) omvat 130,40 m² en is als volgt verdeeld:

begane grond/entresol 102,10 m² kantoor/praktijk
kelder 28,30 m² archief, opslagruimte

Er is een NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

6 meter.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel artikel 7:230a BW als kantoor- of praktijkruimte. Uitstekend
geschikt voor de medische of zakelijke dienstverlening.

Energielabel:

C - label.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in ruime mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht:

- eigen elektra- en watermeter (geen gas aanwezig);
- basis elektrische installatie;
- toilet en pantry;
- alarminstallatie en kluis;
- blokverwarming met radiatoren;
- achterbalkon;
- zonwering aan achterzijde;
- systeemplafonds met inbouw TL verlichting;
- 2e entree via portiek.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder
(vervanging blokverwarming uitgesloten). Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.795, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren niet voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van elektra en water.

servicekosten:

ten behoeve van onder andere de verbruikskosten en het onderhoud van de blokverwarming, schoonmaak algemene ruimte en glasverzekering voldoet huurder een voorschot bedrag ad € 300, -- per maand inclusief B.T.W. Er vindt jaarlijks een verrekening plaats op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

huurprijs-betaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijs-aanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.795 p.m. Verhuurd
Wijk
Benoordenhout
Locatie
woonomgeving
Postcode
2596 HA Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1957
Totaaloppervlakte
130m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Breitnerlaan 293", "zipCode": "2596 HA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0952051, "lng": 4.3322197 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?