Catsheuvel 6, Den Haag

Vraagprijs   € 165 p.m2.p.j  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

de Toren van Oud is een hoog gebouw staande naast het World Forum in het noorden van de wijk Zorgvliet in Den Haag. Het gebouw is in 1967 opgeleverd en staat bekend als de eerste wolkenkrabber van Den Haag.

In 2019/2020 is de toren volledig intern en extern gerenoveerd. Er zijn 2 verdiepingen toegevoegd en de gehele toren is rondom voorzien van nieuwe gevels die circa 50 cm naar buiten zijn geplaatst, waardoor er per vloer een enorme ruimtewinst is ontstaan. In de toren zijn 38 luxe short-stay appartementen gecreëerd, welke inmiddels allemaal zijn verhuurd in zeer korte tijd.

Op de begane grond wordt thans een multifunctioneel bruikbare bedrijfsruimte met parkeergelegenheid te huur aangeboden, die zowel via de Johan de Wittlaan-zijde als aan de Catsheuvel-zijde is ontsloten. In de bedrijfsruimte zelf is voor de lichtinval een patio gecreëerd waar in een geheel besloten sfeer buiten kan worden verbleven.

De ruimte is thans nog grotendeels in casco staat. Verhuurder is bereid om afhankelijk van de lengte van de huurovereenkomst en de hoogte van de jaarhuur mee te investeren in deze ruimte verbeterende inrichtings- e/o afwerkingen in de interieurstijl van de Toren.

Locatie:

de Toren van Oud ligt midden in de Internationale Zone, omringd door het World Forum Convention Center, het OPCW, Europol, EuroJust en de diverse tribunalen. Ook zijn er in dit gebied veel ambassades gevestigd. In de directe omgeving van de Toren van Oud zijn ook hotelketens als Novotel, Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en The Hague Marriott (voorheen Bel Air) sinds decennia gevestigd.

De zeer gewilde Haagse woonwijken Statenkwartier en Zorgvliet liggen rondom de internationale zone en omvatten naast een luxe woonklimaat uitgebreide retail- en horecavoorzieningen. Qua culturele voorzieningen zijn in de directe omgeving het Omniversum, GEM, Kunstmuseum Den Haag en Madurodam te vinden.

Bereikbaarheid:

met de auto is de locatie vanaf de rand van Den Haag (rijkswegen A44, A4, A12, A13) binnen ca. 10 minuten te bereiken. Vanaf de A4 via de Hubertus-tunnel en ook vanaf de A12 is de weg naar het Congresgebied uitstekend. De Johan de Wittlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De directe busverbinding met Den Haag Centraal Station is bus 24 en 28, de directe tramverbinding met Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor is lijn 16.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak is totaal 703,00 m2 op de begane grond (1a). Hiernaast is eveneens een volledig omsloten semi overdekte patio (circa 135 m2) aanwezig.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

in de uitgifte akte staat dat de aangeboden multifunctioneel bruikbare ruimte is bestemd om te worden gebruikt als bedrijfsruimte. Dit is een ruim begrip. Echter, gezien het feit dat de ruimte midden in de Internationale Zone ligt zal ieder voorgenomen gebruik dienen te worden getoetst bij de gemeente Den Haag.

Opleveringsniveau:

op dit ogenblik is de ruimte nog in casco staat, doch is voorzien van:

- gemoffeld aluminium pui met dubbele entree en dubbelglas aan Catsheuvel-zijde;
- gemoffeld aluminium pui met enkele entree en dubbelglas vanuit parkeergarage (Johan de Wittlaan-zijde);
- gemoffeld aluminium pui met dubbele entree en dubbelglas naar patio;
- vloerbelasting 500 kg/m2;
- vrije hoogte tussen de 2,85 en 3,10 meter;
- geïsoleerd dak.

Aanpassingen verhuurder:

de navolgende onderdelen zullen in overleg met een huurder door verhuurder worden verzorgd, mede afhankelijk van de hoogte van de huur, de lengte van de huurovereenkomst en het beoogde gebruik:

- eigen nutsvoorzieningen;
- toiletgroep;
- aansluitpunt voor stadsverwarming (warmtewisselaar);
- mechanische ventilatie;
- cementen dekvloer evt. met vloerverwarming.

Frontbreedte:

circa 12,50 meter aan de Catsheuvel-zijde.

Parkeergelegenheid:

in de naastgelegen semi gesloten parkeergarage zijn 5 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar.

Huurvoorwaarden:

huurprijs bedrijfsruimte:

€ 165, -- per m2 per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs patio:

€ 35, -- per m2 per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs parkeren:

€ 1.500, -- per plaats per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

alle genoemde huurprijzen zijn exclusief B.T.W. en dienen derhalve met 21 % te worden vermeerderd.

huurprijsbetaling:

per kwartaal vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

10 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst per 12 maanden na huuringangsdatum zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

niet van toepassing. Het gehuurde is qua nutsvoorzieningen een zelfstandige eenheid.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming en goedkeuring gemeente Den Haag voor het beoogde gebruik.

waarborgsom/bankgarantie:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/ bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- verplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborg-som wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom is voldaan (of bankgarantie ter hand gesteld) en de eerste huurbetaling is betaald, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen. Wel dient voor de oplevering ook duidelijk te zijn dat de gemeente geen obstakels ziet voor het beoogde gebruik.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 165 p.m2.p.j
Wijk
Zorgvliet
Locatie
kantorenpark, woonomgeving
Postcode
2517 JZ Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Kantoorruimte
Bouwjaar
1967
Totaaloppervlakte
703m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Catsheuvel 6", "zipCode": "2517 JZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0919847, "lng": 4.2816506 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?