Cornelis van der Lijnstraat 128, Den Haag

Vraagprijs   € 995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

deze op een hoek gelegen kleinschalige zelfstandige kantoorruimte is ongeveer vierkant van vorm, geheel gelegen op de begane grond en is ingedeeld in een grote ruimte met pantry blok, een kleine ruimte met een vaste kastenwand en een toilet.

Onderhavige ruimte heeft uitsluitend de bestemming kantoorruimte en was voorheen in gebruik bij een ontwerpbureau, die recent de ruimte heeft verlaten.
Kapper, schoonheids-, beautysalons, nagelstudio’s, medische praktijken zijn niet toegestaan.

Verhuurder zal de ruimte voor de wederverhuur intern opfrissen en de gebruiksschade opheffen.

Locatie:

onderhavige kantoorruimte is gesitueerd aan de rand van de woonwijk Bezuidenhout aan een plein met enkele detailhandel, horeca en dienstverlenende bedrijven o.a. een toko, een pizzeria, een makelaar en een buurtsuper.

Onderhavige bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor een administratie-, assurantie-, accountants-, architekten-, advocaten- e/o notariskantoor.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid is uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (N44, N14, A12 en A4, Utrechtse Baan) via de Theresiastraat, Laan van Nieuw Oost-Indie en de Juliana van Stolberglaan in enkele minuten te bereiken. Aan De Eerensplein, stopt bus 24, die een directe verbinding heeft met het Centraal Station.

VVO:

het totale netto Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) omvat 45,70 m² volledig gelegen op de begane grond.
Er is geen NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Energielabel:

C-label (geldig tot 22 juli 2029).

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig aan de openbare weg.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Bezuidenhout. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Wonen-2” (artikel 22) met als speciale aanduiding ‘kantoor’. Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht of door voorgaande huurders achtergelaten:

- eigen elektra-aansluiting;
- gedeelde gas-aansluiting;
- gedeelde water-aansluiting;
- basis elektrische installatie;
- gedeelde CV gasinstallatie met radiatoren;
- toilet en pantry met warmwaterboiler.

Onderhoud en-/of vervanging (met uitzondering van de CV ketel) van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

het object beschikt over een eigen elektra-aansluiting die door huurder op naam dient te worden gesteld per datum sleuteloverdracht. Voor het gas- en waterverbruik zal door de verhuurder nog een nader te bepalen voorschot servicekostenbedrag worden vastgesteld.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 26 Bezuidenhout
Locatie
woonomgeving
Postcode
2593 NM Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1936
Totaaloppervlakte
46m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Cornelis van der Lijnstraat 128", "zipCode": "2593 NM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0888469, "lng": 4.3442501 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?