Denneweg 10, Den Haag

Vraagprijs   € 395.000 k.k.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een nog fysiek, technisch en formeel af te splitsen appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte in zijn geheel gelegen op de begane grond + een kleine kelder. Voorheen is decennialang in deze winkelruimte kunst en antiek verkocht. De laatste gebruiker was Neeltje Twiss. Thans is deze ruimte vrij van huur en gebruik. De ruimte wordt na de fysiek, technisch en formeel te zijn (onder-) gesplitst te koop door de eigenaar via ons kantoor op de markt aangeboden. Oplevering bij verkoop geschiedt in huidige staat (‘as is, where is’).

Locatie:

onderhavige winkelruimte is gelegen aan de winkelstraat van Het Buurtschap 2005, de Denneweg. Buurtschap 2005 is een levendige en sfeervolle buurt gelegen in het hart van Den Haag, met de Denneweg als centraal element. Deze historische straat staat bekend om zijn charmante uitstraling, met prachtige oude gebouwen, boetiekjes, restaurants en cafés die een unieke sfeer creëren. Het is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen, die genieten van de authentieke ambiance en het diverse aanbod aan winkels en eetgelegenheden.

De Denneweg is niet alleen een winkelstraat, maar ook een cultureel en gastronomisch centrum. Hier vind je kunstgaleries, antiekwinkels en trendy boetieks, evenals gezellige cafés en restaurants met terrassen die uitnodigen tot ontspanning en sociale interactie. Buurtschap 2005 is een bruisende en dynamische buurt waar traditie en moderniteit samenkomen, en waar de Denneweg als historisch en cultureel middelpunt fungeert.

Bereikbaarheid:

Buurtschap 2005, met de Denneweg als kern, is goed bereikbaar met eigen vervoer, bus en tram. Voor eigen vervoer zijn er parkeermogelijkheden in de nabijgelegen straten, hoewel parkeren soms beperkt kan zijn. Verschillende buslijnen bedienen de buurt, waaronder haltes op korte loopafstand van de Denneweg. Tramlijnen zijn ook beschikbaar, met haltes in de directe omgeving, waardoor reizen van en naar Buurtschap 2005 gemakkelijk is voor zowel bewoners als bezoekers. De goede verbindingen met het openbaar vervoer maken deze buurt toegankelijk en aantrekkelijk voor een breed publiek.

Kadastrale informatie:

gemeente: ’s-Gravenhage;
sectie: E;
nummer: 3250;
appartementsrecht: 1 (gedeeltelijk);
aandeel VVE: nog nader te bepalen;
soort: eigen grond;
t.t.v.s bekend: E 2777 (Denneweg 10/10a);
bestemming DSO: bedrijvigheid (detailhandel);
bouwjaar DSO: na 1752 (monumentenregister);
stadsgezicht: Rijks beschermd stadsgezicht;
monument: Rijksmonument (nr. 17497).

VVO:

op basis van de gegevens van een NEN 2580 meetstaat omvat het appartementsrecht na fysieke splitsing een Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) ter grootte van 72,20 m2 op de begane grond en 6,50 m2 in de kelder.

Bovenstaande metrages zijn gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Binnenhof e.o.’ (vastgesteld 20 februari 2014). Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 5), waarbij onder andere de navolgende bestemmingen worden genoemd:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca(cat. 1, mits vergund).

VVE Denneweg 10/10a:

onderhavige VVE is op 26 januari 2011 ingeschreven in de KvK onder nummer 51887401.

Koopvoorwaarden:

koopsom:

€ 395.000, -- kosten koper.

B.T.W.:

het object valt niet in de B.T.W. - sfeer.

overdracht:

uiterlijk 30 juni 2024 (met het voordeel van de overdrachtsbelasting voor de verkoper).

projectnotaris:

Rosenberg Polak Notarissen.

koopakte:

standaard koopakte projectnotaris.

waarborgsom:

10 % waarborgsom binnen 14 dagen na wilsovereenstemming door koper te storten op derdenrekening van de notaris.

overige kenmerken:

de overige kenmerken zullen in de koop- c.q. overdrachtsakte worden omschreven, te weten:

het is verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt in onderhavig object, doch dit is gezien de ouderdom van het object wel mogelijk (‘as is, where is’ – clausule van toepassing).

het is verkoper niet bekend dat er sprake is van bodemverontreiniging dan wel dat er sprake is van de aanwezigheid
van een ondergrondse tank t.b.v. de opslag van vloeistoffen (‘as is, where is’ – clausule van toepassing).

verkoper zijn geen voor het oog verborgen, doch aan verkoper bekende gebreken aan onderhavige onroerende zaak bekend anders dan die met het oog waarneembaar zijn (‘as is, where is’ – clausule van toepassing).

verkoper zijn geen eigendom belemmerende erfdienstbaarheden dan wel kwalitatieve verplichtingen, welke zouden kunnen rusten op onderhavige onroerende zaak bekend anders dan deze die mogelijk zijn omschreven in de akte van verkrijging.

verkoper zijn geen belemmeringen met betrekking tot het gebruik en de bestemming van onderhavige onroerende zaak (winkelruimte) bekend.

- ‘as is, where is’:

het object wordt verkocht en geleverd ‘as is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering door verkoper aan
koper, met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken, in de staat waarin het zich ten tijde van de levering bevindt en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering. Koper doet afstand van aanspraken uit hoofde van artikel 7:15 lid 1 en 7:17 BW.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 395.000 k.k.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 CG Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1752
Totaaloppervlakte
72m²
Verdiepingen
1
Front breedte
504

Locatie

[ { "address": "Denneweg 10", "zipCode": "2514 CG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0845133, "lng": 4.3130398 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?