Denneweg 19, Den Haag

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige recent gerenoveerde (hoek) winkelruimte gelegen op de begane grond.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen in Buurtschap 2005 aan de Denneweg. In het verlengde hiervan ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaal zaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven. 

Verhuurbaar oppervlak:

netto vloeroppervlak omvat circa 20 m².

Genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Het advies aan potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten. Over - of ondermaat zal niet leiden tot aanpassing van de huurprijs.

Frontbreedte:

circa  5 meter aan Dennewegzijde;

circa  4 meter aan Spekstraatzijde.

Gebruik:

de winkelruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. 

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Recent is de parkeergarage onder het Tournooiveld opgeleverd, die extra parkeergelegenheid biedt voor het winkelend publiek op de Denneweg, maar ook de Malieveld-garage ligt op loopafstand.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal worden opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt, doch inclusief:

- eigen meters in meterkast (geen gas);

- hoge stuukplafonds;

- alarminstallatie;

- airco e/o warmtesysteem;

- toilet.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.195, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur. 

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

€ 124, -- per maand exclusief B.T.W. t.b.v. gas-, elektra- en waterverbruik. Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening plaatsvinden tussen partijen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt. 

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

ndien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m.
Wijk
Buurtschap 2005
Locatie
stadskern
Postcode
2514 CC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1900
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
20m²
Vloeroppervlakte
20m²
Front breedte
900
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Denneweg 19", "zipCode": "2514 CC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0851553, "lng": 4.3125573 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?