Denneweg 66, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte welke thans bij een kledingbedrijf met meerdere vestigingen in de straat in gebruik is. De huidige gebruiker heeft een aantal aanpassingen (scheidingswand, vloerafwerking) aan het pand aangebracht, die men graag aan de opvolgend gebruiker wil overdoen. Bij serieuze interesse zullen wij partijen met elkaar in contact brengen.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen in Buurtschap 2005 aan de Denneweg. In het verlengde hiervan ligt enerzijds winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven.

Verhuurbaar Vloer Oppervlak:

verhuurbaar vloeroppervlak omvat op begane grond 98,00 m² winkelruimte c.a.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

5 meter.

Gebruik:

de winkelruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel B.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De nabij gelegen parkeergarage Museumkwartier (gelegen onder het Tournooiveld) biedt extra parkeergelegenheid voor het winkelend publiek op de Denneweg. Ook de parkeergarage Malieveld ligt op loopafstand.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch is onder meer voorzien van:

- cv-gasinstallatie met vloerverwarming;
- hete lucht heater boven entree;
- epoxy gecoate betonvloer;
- basis elektrische installatie;
- eigen nutsvoorzieningen in meterkast;
- gestuukte plafonds en wanden;
- aansluitpunten voor pantry;
- toilet met fontein;
- mechanische ventilatie.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg met huidige gebruiker, doch zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Postcode
2514 CJ Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1750
Totaaloppervlakte
98m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Denneweg 66", "zipCode": "2514 CJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0850724, "lng": 4.3123404 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?