Driehoekjes 7, Den Haag

Vraagprijs   € 3.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een multifunctionele casco winkelruimte met twee entrees en een kelder.
Voorheen was hier het makelaarskantoor Borgdorff gevestigd, wat zich heeft teruggetrokken in een kleinere naastgelegen unit.

Onderhavige ruimte heeft een winkelbestemming, maar lichte horeca is onder voorwaarden bespreekbaar.

Stand en ligging:

de winkelruimte is gelegen op de hoek van de Annastraat (zijstraat Hoogstraat) en de Driehoekjes in het hart van het winkelgebied van Den Haag. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden gevestigd zoals onder andere Grieks restaurant Knossos en ‘t Goude Hooft. Ook kenmerken de Annastraat, Oude Molstraat en de Grote Halstraat zich door de aanwezigheid van diverse detaillisten, waaronder een grote vestiging van The Sting. Het oude Stadhuis van Den Haag ligt schuin tegenover het object, zijnde een van de belangrijkste trouwlocaties van Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 243 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

kelder : 38 m² opslagruimte;
begane grond : 205 m² winkelruimte c.a..

Frontbreedte:

Driehoekjes-zijde circa 7 meter;
Annastraat-zijde circa 20 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch zakelijke dienstverlening en lichte horeca behoren tot de mogelijkheden. Horeca behoeft te allen tijde ook goedkeuring van de VVE.

Parkeergelegenheid:

in en rondom het centrum is er betaalde parkeergelegenheid in redelijk tot voldoende mate aanwezig. In de directe nabijheid zijn de parkeergarages van de Torenstraat, Raad van State, Heulstraat, Laan en Tramtunnel gelegen.

Opleveringsniveau:

het gehuurde wordt casco opgeleverd, doch is voorzien van:

- pui met grotendeels dubbel glas;
- twee entrees met glazen deuren (enkel glas);
- glad afgewerkte betonvloer;
- elektra tot aan de meterkast (geen meter);
- water tot aan de meterkast (geen meter);
- gas tot aan de meterkast (geen meter).

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Rookgasafvoer (horeca):

indien er sprake is van horeca-activiteiten waarbij een professionele horeca-keuken door huurder zal worden aangebracht is het uitsluitend mogelijk de rookgasafvoer te laten uitmonden op de gevel. Huurder dient hiervoor een deugdelijke koolstoffilterinstallatie aan te leggen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 44.340, -- te vermeerderen met de B.T.W..

huurprijs per maand:

€ 3.695, -- te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking in te stellen door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Kortenbos
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2513 AZ Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
2001
Totaaloppervlakte
243m²
Verdiepingen
2
Front breedte
2700

Locatie

[ { "address": "Driehoekjes 7", "zipCode": "2513 AZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0783408, "lng": 4.3075275 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?