Eisenhowerlaan 124, Den Haag

Vraagprijs   € 149.000 p.j.  

Verkocht Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een vrijstaande kantoorvilla met ruime parkeermogelijkheden op het omliggende terrein. In het verleden heeft Radio/TV West hier hun hoofdkantoor gehad en het afgelopen decennium is het pand in gebruik geweest bij een regionaal bekend accountants/belastingadvieskantoor. In 2005 is het gebouw intern en extern gerenoveerd.

Naastgelegen nieuwbouw:

op het naastgelegen terrein wordt door Van Wijnen Bouw een wooncomplex gebouwd (5 bouwlagen boven maaiveld) bestaande uit 39 appartementen alsmede 45 parkeerplaatsen in de hieronder gelegen parkeergarage. Naar verwachting wordt het complex opgeleverd in oktober 2021.

Locatie:

het pand ligt midden in de Internationale Zone, omringd door het World Forum Convention Center, het OPCW, Europol, EuroJust en de diverse tribunalen. Ook zijn er in dit gebied veel ambassades gevestigd. In de directe omgeving van het pand zijn ook hotelketens als Novotel, Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en The Hague Marriott (voorheen Bel Air) sinds decennia gevestigd.

De zeer gewilde Haagse woonwijken Statenkwartier en Zorgvliet liggen rondom de internationale zone en omvatten naast een luxe woonklimaat uitgebreide retail- en horecavoorzieningen. Qua culturele voorzieningen zijn in de directe omgeving het
Omniversum, GEM, Kunstmuseum Den Haag en Madurodam te vinden.

Bereikbaarheid:

met de auto is de locatie vanaf de rand van Den Haag (rijkswegen A44, A4, A12, A13) binnen ca. 10 minuten te bereiken. Vanaf de A4 via de Hubertus-tunnel en ook vanaf de A12 is de weg naar het Congresgebied uitstekend. De Johan de Wittlaan is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De directe busverbinding met Den Haag Centraal Station is bus 24 en 28, de directe tramverbinding met Den Haag Centraal Station en Den Haag Holland Spoor is lijn 16.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat totaal 826,00 m2, qua metrage als volgt onderverdeeld:

kelder 130,20 m2 atelier/magazijn/opslag;
begane grond 268,00 m2 kantoorruimte c.a.;
1e verdieping 211,50 m2 kantoorruimte c.a.;
2e verdieping 215,90 m2 kantoorruimte c.a..

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Statenkwartier", op grond van artikel 7 - Gemengd 2 - beschikt het pand over o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:
- dienstverlening;
- kantoor;
- wonen.

Opleveringsniveau:

het kantoorgebouw wordt door de huidige gebruiker leeg en ontruimd opgeleverd en beschikt onder meer over de navolgende voorzieningen, dan wel zaken die door de huidige gebruiker zijn aangebracht en worden achtergelaten:
- parkeerterrein met een dubbele entree (in-/uitgang);
- entree met beltableau en brievenbussen;
- ruime entreehal met lift (b.g., 1e en 2e verdieping);
- ruime pantry met apparatuur op de begane grond;
- toiletgroep op de begane grond en 1e verdieping + 1 toilet op 2e verdieping;
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- inbouw spotverlichting;
- houten kozijnen met te openen ramen + dubbel glas;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- balkons op 1e verdieping;
- trappenhuis met lichtkoepel;
- noodverlichting;
- databekabeling (cat 5) + aansluitpunten per kamer;
- patchkast in kelder;
- airco-units op 2e verdieping;
- ontruimingsalarm;
- brandslanghaspel en poederblusser op elke verdieping.

Parkeergelegenheid:

op eigen terrein zijn er 14 parkeerplaatsen gesitueerd, die eenvoudig met een in- en uitrij systeem rond het gebouw zijn te bereiken en te verlaten. Tevens is er een fietsenberging op eigen terrein.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 149.000, -- per jaar te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs parkeren:

in de huurprijs begrepen.

B.T.W.:

alle genoemde huurprijzen zijn exclusief B.T.W. en dienen derhalve met 21 % te worden vermeerderd.

huurprijsbetaling:

per kwartaal vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst per 12 maanden na huuringangsdatum zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

niet van toepassing. Het gehuurde is qua nutsvoorzieningen een zelfstandige eenheid.

huuringangsdatum:

het pand is medio 4e kwartaal 2021 beschikbaar voor verhuur.

waarborgsom/bankgarantie:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/ bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- verplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborg-som wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom is voldaan (of bankgarantie ter hand gesteld) en de eerste huurbetaling is betaald, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen. Wel dient voor de oplevering ook duidelijk te zijn dat de gemeente geen obstakels ziet voor het beoogde gebruik.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 149.000 p.j. Verkocht
Wijk
Geuzen- en Statenkwartier
Locatie
kantorenpark
Postcode
2517 KM Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1913
Totaaloppervlakte
826m²
Verdiepingen
3

Locatie

[ { "address": "Eisenhowerlaan 124", "zipCode": "2517 KM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0928487, "lng": 4.2801259 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?