Fluwelen Burgwal 1 f, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond met een expeditie/opslagruimte aan de achterzijde en een ruime achteringang via de Koediefstraat 4a.

Locatie:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Fluwelen Burgwal) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag. De Herengracht, Fluwelen Burgwal, Korte Poten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan landelijke en lokale detailhandelsbedrijven en door een ruime selectie aan verschillende horecabedrijven.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak, totaal 161,70 m2 is als volgt onderverdeeld, te weten:

begane grond 110,70 m² winkelruimte;
begane grond 044,60 m² expeditie/magazijn;
entresol 006,40 m² opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

Fluwelen Burgwal-zijde 3,75 m1;
Koediefstraat-zijde 4,88 m1.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuariestraat en Schouwburgstraat zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarages aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat.

Energielabel:

wordt nog door verhuurder verzorgd.

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Binnenhof e.o.", op grond van artikel 7 Gemengd-3, beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmings- mogelijkheden:

- bedrijven cat. A en B (Staat van Bedrijven);
- dienstverlening;
- kantoor;
- maatschappelijke doeleinden;
- detailhandel;
- horeca cat. 1.

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar Ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn éénmalig in het gehuurde aangebracht, dan wel door voorgaande gebruikers achtergelaten:

- eigen nutsvoorzieningen;
- meterkast;
- Cv-gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- 1 toilet + 1 douche.

Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Aanpassingen aan gehuurde:

afhankelijk van de gegoedheid van een aspirant huurder, de duur van de huurovereenkomst en de hoogte van de huurprijs is verhuurder bereid mee te denken in pand verbeterende of verduurzamende aanpassingen aan het gehuurde.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag ter grootte van de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2022).

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 CH Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1903
Totaaloppervlakte
160m²
Verdiepingen
1
Front breedte
375

Locatie

[ { "address": "Fluwelen Burgwal 1", "zipCode": "2511 CH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0797482, "lng": 4.3182487 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?