Frederik Hendriklaan 160, Den Haag

Vraagprijs   € 4.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond met uitbouw aan de achterzijde.

Failissement/inboedel:

decennialang was hier de kapsalon van Arjen de Graaff gevestigd, die helaas door omstandigheden vroegtijdig diens deuren heeft moeten sluiten. Derhalve is het object nog volledig ingericht en uitgerust als kapsalon ( + voorraden) en is er de mogelijkheid om deze inboedel over te nemen van de curator.

Voor nadere informatie omtrent deze inboedel kunt u zich wenden tot:

GMW Advocaten
Mevrouw mr. M. van Veen – Oudenaarde
070-3114069
m.vanveen@gmw.nl

Locatie:

de winkelruimte is gelegen aan de Frederik Hendriklaan (in de volksmond ook wel “De Fred” genaamd) midden in het Statenkwartier. Deze winkelstraat geniet landelijke bekendheid en is zelfs enkele jaren geleden uitgeroepen tot beste winkelstraat van Nederland. Vestigingen van veel landelijke winkelketens zijn hier gevestigd, maar ook vindt men hier veel lokale ondernemers met speciaalzaken op allerlei gebied. Onlangs is de straat volledig herzien en van nieuwe bestrating voorzien die de uitstraling van de straat nog verder heeft benadrukt.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid is zowel per eigen, als per openbaar vervoer goed te noemen. Het rijkswegennet ligt op enkele autominuten van het object en het bevindt zich op loopafstand van bus- en tramhaltes welke in directe verbinding staan met het Station Den Haag Centraal.

Parkeergelegenheid:

aan de Frederik Hendriklaan geldt betaald parkeren aan de openbare weg en parkeren middels vergunningensysteem. Er is in redelijke mate parkeerruimte voorhanden.

VVO:

het totaal verhuurbaar vloeroppervlak omvat 140,70 m2 VVO volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat, onderverdeeld in
(zie plattegrondtekening):

ruimte 001 112,50 m2 winkelruimte
ruimte 002 07,50 m2 opslagruimte
ruimte 003 16,20 m2 personeelsruimte
ruimte 004 02,90 m2 toiletruimte

Frontbreedte:

5,14 meter.

Gebruik:

conform het bestemmingsplan "Statenkwartier", op grond van artikel 6 – Gemengd I - beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca (uitsluitend na toetsing bij de gemeente).

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- pui met zonnescherm over de gehele breedte;
- gestuukte wanden en plafonds;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- eigen nutsvoorzieningen;
- toilet;
- pantry en keuken;
- kleine achtertuin.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

De inventaris / inboedel van de kapsalon behoort nadrukkelijk niet tot het gehuurde en dient na overname bij het einde van de
huurovereenkomst te zijn verwijderd.

Energielabel:

A-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 4.495, -- per maand.

B.T.W.:

partijen opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake van servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na vrijgave curator.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud:

kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 4.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Geuzen- en Statenkwartier
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2582 BJ Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1908
Totaaloppervlakte
141m²
Verdiepingen
1
Front breedte
514

Locatie

[ { "address": "Frederik Hendriklaan 160", "zipCode": "2582 BJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0921379, "lng": 4.2756953 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?