Frederikstraat 31, Den Haag

Vraagprijs   € 3.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een hoekwinkelpand waarvan het beschikbare vloeroppervlak over twee niveaus is verdeeld. Onderhavige
ruimte is de afgelopen jaren in gebruik geweest bij een interieur inrichter.

Stand en ligging:

het object is gelegen aan de Frederikstraat (verlengde van de Denneweg en Buurtschap 2005). Het winkelaanbod in de directe omgeving kenmerkt zich door speciaalzaken op allerlei gebied, dienstverlening, maar ook is er sprake van een zeer gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden. Aan de Javastraat, Dr. Kuyperstraat/Mauritskade vindt men ook veel kantoorfuncties terug en dienstverlenende bedrijven.

Bereikbaarheid:

door de centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via Zuid Hollandlaan, Raamweg en Laan Copes van Cattenburch in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand (aan de Koninginnegracht) stoppen tramlijn 1 en 9 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station.

Vloeroppervlak:

het beschikbare metrage omvat 179,20 m² VVO, verdeeld over de begane grond (ca. 51 m2, hoogte 3,73 m.)
en verhoogde parterre (ca. 128 m2, hoogte 2,47 m.). De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

ca. 15 meter door hoekligging.

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Archipelbuurt e.o.", op grond van artikel 4 – Gemengd I - beschikt de winkelruimte over
o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:
- detailhandel;
- dienstverlening (onder bepaalde voorwaarden);
- horeca Cat. 1 (uitsluitend na toetsing bij de gemeente);
- maatschappelijke doeleinden.

Energielabel:

A-label.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in redelijke mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn éénmalig in het gehuurde aangebracht, dan wel door voorgaande gebruikers achtergelaten:

- pui (houten kozijnen, dubbel glas);
- glazen entreedeuren (enkel glas);
- betonvloeren;
- glad afgewerkte plafonds en wanden;
- gedeelde nutsvoorzieningen met tussenmeters;
- gedeelde cv gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- toilet;
- pantry.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 3.295, -- per maand te vermeerderen met de servicekosten en de over het totaal verschuldigde B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder voldoet t.b.v. het verbruik van gas-, elektra- en water een voorschot servicekosten bedrag ad € 250,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W.. Jaarlijks zal er op basis van de werkelijke kosten een verrekening
plaatsvinden.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar, (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijkwaardig aan de over het totaal verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ
huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuurtransactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Willemspark
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 LA Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1992
Totaaloppervlakte
179m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1500

Locatie

[ { "address": "Frederikstraat 31", "zipCode": "2514 LA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0868355, "lng": 4.311249 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?