Frederikstraat 951, Den Haag

Vraagprijs   € 1.595 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkel-/kantoor-/praktijkruimte. Thans is de winkelruimte nog in gebruik bij Avenir Vastgoed, die de ruimte eind september 2018 leeg en ontruimd kan opleveren. De winkel-/kantoor-/praktijkruimte is recentelijk intern en extern gerenoveerd en is in principe in huidige staat direct te betrekken.

Stand en ligging:

het object is gelegen aan de Frederikstraat in dat deel wat in het verlengde ligt van de Kerkstraat, direct om de hoek van de Mallemolen. Het winkelaanbod in de directe omgeving kenmerkt zich door speciaalzaken op allerlei gebied, dienstverlening, maar ook is er sprake van een zeer gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden. Aan de Javastraat, Dr. Kuyperstraat/ Mauritskade vindt men ook veel kantoorfuncties terug en dienstverlenende bedrijven.

Bereikbaarheid:

door de centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via Zuid Hollandlaan, Raamweg en Laan Copes van Cattenburch in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand (aan de Koninginnegracht) stoppen tramlijn 1 en 9 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat circa 98 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Genoemd metrage is gebaseerd op de NEN 2580 meetmethode, echter wij nodigen iedere potentiële gegadigde uit dit metrage zelf te
verifiëren.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Ook dienstverlening behoort tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in redelijke mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

De mogelijkheid bestaat tot het huren van een nabijgelegen parkeerplaats à € 110, -- per maand (geen B.T.W. van toepassing).

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht:

- eigen elektra-, gas en watermeter;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- toilet;
- luxe keuken (met koelkast, afwasmachine, oven, vierpits gasfornuis met afzuigkap);
- deels gestuukte wanden en plafonds;
- dakterras.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter teschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.595, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van gas, elektra en water.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

huuringangsdatum:

in overleg met huidige gebruiker, doch zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W..
Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.595 p.m. Verhuurd
Wijk
Willemspark
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2514 LJ Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1891
Totaaloppervlakte
98m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Frederikstraat 951", "zipCode": "2514 LJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0885919, "lng": 4.3101405 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?