Gentsestraat 46, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond aan de Stevinstraat te Den Haag (in het leukste en drukste gedeelte van de straat) in de wijk Belgisch Park. In de Stevinstraat/Gentsestraat treft men met name plaatselijke maar ook een aantal landelijke ondernemingen aan. In de directe nabijheid bevinden zich een vestiging van Primera (met postagentschap), Gall&Gall, AH, Dierenspeciaalzaak Scheveningen, diverse vers speciaalzaken waaronder Slagerij Paalvast, Gelauff Groente en Fruit en diverse gezellige horecagelegenheden.

De bereikbaarheid is zowel per eigen als per openbaar vervoer goed te noemen. Het rijkswegennet ligt op enkele autominuten van het object en bevindt zich op loopafstand van bus en tram haltes welke in directe verbinding staan met het Station Den Haag Centraal.

VVO:

het totaal verhuurbare vloeroppervlak omvat totaal 106,00 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat, onderverdeeld in:

kelder 39,90 m2 opslagruimte
begane grond 66,40 m2 winkelruimte c.a.

Frontbreedte:

4,65 m2 meter.

Gebruik:

conform het bestemmingsplan "Belgisch Park", op grond van artikel 8 – Gemengd I - beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca in de categorie licht.

Parkeergelegenheid:

aan de Stevinstraat/Gentsestraat geldt betaald parkeren aan de openbare weg en ondernemers parkeren middels een vergunningensysteem. Er is in voldoende mate parkeerruimte aanwezig.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- traditionele voorpui met portiekentree;
- stuukplafonds en wanden;
- cv-combiketel met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- elektrisch zonnescherm;
- eigen nutsvoorzieningen;
- toilet;
- pantry;
- deels verharde achtertuin met achteringang.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.
Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Energielabel:

F-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder
dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake van servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

binnen twee maanden na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud:

- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m.
Wijk
Belgisch Park
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2587 HV Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1906-1930
Totaaloppervlakte
106m²
Verdiepingen
1
Front breedte
465

Locatie

[ { "address": "Gentsestraat 46", "zipCode": "2587 HV", "city": "Den Haag", "lat": 52.1108631, "lng": 4.2901279 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?