Han Stijkelplein 27, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Locatie:

onderhavige kantoor-/praktijkruimte is gesitueerd in de luxe woonwijk Duttendel aan een fraai plein met diverse dienstverlenende bedrijven o.a. een acupuncturist/ chiropractor, meubelmaker, kapsalon, architectenbureau, makelaar, antroposofische tandarts. Onderhavige bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor o.a. de medische sector (bijvoorbeeld fysiotherapie, manuele therapie, huis- e/o keuringsarts) of voor een assurantie-, accountants-, advocaten e/o notariskantoor.

Bereikbaarheid:

door de ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (N44, A12, A4, Utrechtse Baan) via de Benoordenhoutseweg en Van Alkemadelaan in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand (Pompstationsweg), stopt bus 22, die een directe verbinding heeft via het Centraal Station.

VVO:

het totale netto Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) omvat 77,00 m² volledig gelegen op de begane grond.
Er is een NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

6,95 m1.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als kantoor- of praktijkruimte. Uitstekend geschikt voor de medische of zakelijke dienstverlening.

Energielabel:

G - label.

Parkeergelegenheid:

achter het gehuurde zijn in beperkte mate onbetaalde parkeermogelijkheden en aan de openbare weg is in ruime mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht:

- eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- toilet en pantry;
- parketvloer;
- gestuukte wanden en plafonds.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.295, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van elektra en water.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 03 Westbroekpark en Duttendel
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2597 NS Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1959
Totaaloppervlakte
77m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Han Stijkelplein 27", "zipCode": "2597 NS", "city": "Den Haag", "lat": 52.106877, "lng": 4.3039319 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?