Henricuskade 59 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

gelegen in het representatief en kleinschalig bedrijventerrein “Henricushof” te Ypenburg in een hof met aaneengesloten bedrijfsunits. Op de begane grond bedrijfsruimte met pantry en toilet en op de eerste verdieping kantoorruimte, pantry en toilet. Voor het object bevindt zich parkeergelegenheid.

Locatie:

gunstig gelegen nabij de aansluiting op de A13 (afslag Delft Noord) richting Den Haag en Rotterdam, de A12 Richting Utrecht en de A4 richting Den Haag.


VVO:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 175,30 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

begane grond: 87,80 m² bedrijfsruimte;
1e verdieping: 87,50 m2 kantoorruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Ypenburg. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “bedrijf” (artikel 3).

Voor deze locatie zijn bedrijven in de categorieën A en B van de bij dit bestemmingsplan behorende ‘Staat van bedrijven bij functiemenging’ mogelijk. Voor inzage in het volledige bestemmingsplan, verwijzen wij u naar de site: Ruimtelijkeplannen.nl.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

bij het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen direct aan de voorzijde van het object.

Energielabel:

A label, geldig tot 21 februari 2033.

Opleveringsniveau:

het object zal in casco staat worden verhuurd, doch zijn onder meer de navolgende voorzieningen aanwezig of achtergelaten door voorgaande gebruiker:

* gestorte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
* (kanaalplaat) verdiepingsvloer met een draagvermogen van maximaal 500 kg/m²;
* vrije hoogte circa 3,10 meter (begane grond);
* vrije hoogte circa 3,30 meter (verdieping);
* houten trap naar eerste verdieping;
* te openen ramen v.v. isolerende beglazing;
* brandslanghaspel;
* overheaddeur ca. 3.2 x 2.95 (B x H);
* meterkast,
* toilet op begane grond en verdieping;
* pantry op begane grond en verdieping;
* verlaagd systeemplafond en scheidingswand in kantoorruimte.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per maand:

€ 1.695, -- te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

de bedrijfsunit is geheel zelfstandig. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nuts-bedrijven. Ten behoeve van terreinonderhoud en groenvoorzieningen e.d. is huurder een vast bedrag ad € 75, -- per maand (incl. B.T.W.) verschuldigd aan verhuurder.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een doorlopende huurincasso.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

huishoudelijk reglement:

het huishoudelijk reglement van de VVE Bedrijfsverzamelgebouw Henricushof II te ’s-Gravenhage is eveneens van toepassing.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom heeft voldaan en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 42 Ypenburg
Locatie
bedrijventerrein
Postcode
2497 NB Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
2007
Totaaloppervlakte
175m²

Locatie

[ { "address": "Henricuskade 59", "zipCode": "2497 NB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0304559, "lng": 4.3657376 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?