Henricuskade 61 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein “Henricushof”, aan de rand van de woonwijk Ypenburg in Den Haag.

Stand en ligging:

gunstig gelegen nabij de aansluiting op de A13 (afslag Delft Noord) richting Den Haag en Rotterdam, de A12 richting Utrecht en de A4 richting Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak:

het totaal beschikbaar vloeroppervlak omvat circa 180 m² gelijkelijk verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping (kantoor).

N.B. Genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Het advies aan potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel e/o lichte assemblage. Op de eerste verdieping mogen alleen administratieve werkzaamheden worden verricht. Iedere vorm van productie binnen het gehuurde is onderhevig aan vergunningen en zal door huurder dienen te worden getoetst bij de plaatselijke overheid.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen op het voorterrein.

Opleveringsniveau:

de ruimte zal worden opgeleverd in huidige staat, doch inclusief:

- gestorte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
- (kanaalplaat) verdiepingsvloer met een draagvermogen van maximaal 500 kg/m²;
- vrije hoogte circa 3,10 meter (begane grond);
- vrije hoogte circa 3,30 meter (verdieping);
- houten trap naar eerste verdieping;
- te openen ramen v.v. isolerende beglazing;
- overheaddeur ca. 3.2 x 2.95 (B x H);
- meterkast,
- toilet op de begane grond en de verdieping;
- pantry op de verdieping;
- systeem plafond op de verdieping met inbouw
- TL-armaturen;
- TL-verlichting in de bedrijfsruimte;
- lichte scheidingswanden op de verdieping;
- cv gasinstallatie met radiatoren.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.295,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een doorlopende huurincasso.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsmogelijkheden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden)

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de bedrijfsunit is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Ten behoeve van terreinonderhoud en groenvoorzieningen e.d. is huurder een bedrag ad € 50, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. verschuldigd aan verhuurder, welk bedrag door verhuurder zal worden voldaan aan de VVE van het bedrijventerrein.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie
maanden huurverplichting inclusief de servicekosten en een vergoeding gelijk aan de toekomstige B.T.W.. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW. Tevens zal het huishoudelijk reglement van VVE Henricushof van toepassing zijn op het gebruik van de ruimte.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Waterbuurt
Locatie
bedrijventerrein
Postcode
2497 NB Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
2007
Totaaloppervlakte
180m²

Locatie

[ { "address": "Henricuskade 61", "zipCode": "2497 NB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0305248, "lng": 4.3656561 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?