Hofzichtlaan 56, Den Haag

Vraagprijs   € 2.150 p.m.  

Onder bod Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een volledig vrijstaand en derhalve zelfstandige kantoor-/bedrijfsruimte met 2 eigen parkeerplaatsen. In het verre verleden was ter plaatse een bankfiliaal gevestigd, de laatste jaren was het in gebruik t.b.v. een ANWB rijschool. Het object is uitsluitend voor verhuur beschikbaar.

Locatie:

het object is gelegen aan de Hofzichtlaan midden in de wijk Mariahoeve. Deze wijk kenmerkt zich als een gegoede woonomgeving met incidentele bedrijvigheid. In de directe omgeving van het object is Winkelcentrum Het Kleine Loo gelegen met een keur aan landelijke en lokale retailbedrijven voor de primaire levensbehoefte.

Bereikbaarheid:

het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging ten opzichte van de randweg de N14 welke rechtstreeks leidt naar het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’. De rijkswegen A12 (Den Haag - Utrecht), A13 (Den Haag - Rotterdam) en A4 (Den Haag - Amsterdam) liggen hierdoor op enkele rijminuten afstand.

Het NS station Mariahoeve ligt op enkele minuten loopafstand als ook de stopplaatsen van tramlijn 6 en buslijn 24. Beide lijnen verbinden de binnenstad van Den Haag met deze locatie.

Metrage VVO/BVO:

het object omvat 110,00 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak (132 BVO).
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Parkeergelegenheid:

bij het gehuurde is ruimte voor 2 personenauto’s op eigen terrein. Er zijn nog drie plaatsen extra voor verhuur beschikbaar.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Mariahoeve. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd-1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijven A en B volgens staat van bedrijfsactiviteiten;
b. culturele voorzieningen;
c. dienstverlening;
d. lichte horeca;
e. welzijnsvoorzieningen.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Opleveringsniveau:

het object wordt in huidige - enigszins gedateerde staat - opgeleverd. Afhankelijk van de gegoedheid van de huurder, de duur van de huurovereenkomst en de hoogte van de huur is verhuurder bereid mee te denken bij pand-verbeterende aanpassingen aan het gehuurde.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.150, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs P :

in de huurprijs zijn 2 parkeerplaatsen begrepen. Er zijn thans nog drie parkeerplaatsen extra voor verhuur beschikbaar. De kosten hiervan bedragen € 75, -- per plaats per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

indexering:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting en een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringang:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

overeenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW (versie 2015), aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.150 p.m. Onder bod
Wijk
Wijk 25 Mariahoeve en Marlot
Locatie
woonomgeving
Postcode
2594 CE Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1967
Totaaloppervlakte
110m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Hofzichtlaan 56", "zipCode": "2594 CE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0946079, "lng": 4.3635366 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?