Hoge Zand 39, Den Haag

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoor-/praktijk-/atelierruimte gelegen op de begane grond. De ruimte is geruime tijd in gebruik geweest als kantoor-/atelierruimte voor het ontwerpbureau van de eigenaren. Thans wordt de ruimte voor verhuur aangeboden.

Locatie:

het object is gelegen in de wijk Zuidwal (Centrum) aan het Hoge Zand en aan de rand van het winkelhart van Den Haag. Het kenmerkt zich als gegoede woonomgeving met incidentele bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:

via de Centrumring van Den Haag (S 100) is het oude stadscentrum en de locatie met eigen vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand stoppen tramlijn 2, 3, 4, 6 en 34 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station alsmede buslijn 25 richting het centrum.

Metrage VVO:

in opdracht van de eigenaar is er een meetstaat NEN 2580 opgemaakt. Het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat: 75,38 m2 en is zijn geheel op de begane grond gelegen.
Plafondhoogte ruimte voorzijde 2,94 m, ruimte achterzijde 2,32 m met daklicht.

Metrage BVO:

het BVO metrage omvat 86,60 m2.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel A+.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Het Oude Centrum’. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd - 4” (artikel 7), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:
a. bedrijven categorie A (zie staat van bedrijven);
b. cultuur en ontspanning;
c. dienstverlening;
d. kantoor;
e. maatschappelijke doeleinden.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

in de huidige staat.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 14.340, --

huurprijs per maand:

€ 1.195, --

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

er is sprake van eigen nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf zorg te dragen voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2512 EL Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1934
Totaaloppervlakte
75m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Hoge Zand 39", "zipCode": "2512 EL", "city": "Den Haag", "lat": 52.073231, "lng": 4.3070673 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?