Keizerstraat 149, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond (zonder achteruitgang).

Locatie:

gelegen aan het drukke gedeelte van de Keizerstraat, de gezelligste en leukste winkelstraat van Scheveningen. In de directe nabijheid van landelijke winkelketens zoals Jumbo City, Blokker, Albert Heijn, Gall & Gall, Kruidvat en Etos.

De Keizerstraat is eenrichtingsverkeer, richting het strand en is in de zomer deels voor het wandelend publiek gereserveerd.

Bereikbaarheid:

zeer goed bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. In de Jurriaan Kokstraat zijn de stopplaatsen van tram 1 en bus 22.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat circa 150 m².

Genoemde metrages zijn handmatig ingemeten en derhalve indicatief.

Frontbreedte:

circa 6 meter.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Scheveningen Dorp. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. culturele voorzieningen;
b. detailhandel;
c. lichte horeca (onder voorwaarden);
d. publieksgerichte dienstverlening;
e. welzijnsvoorzieningen.

N.B. Het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in de directe omgeving in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de ruimte zal casco worden opgeleverd inclusief o.a. met:

- glad afgewerkte wanden;
- houten vloer;
- keukenblok;
- toilet;
- CV-gasinstallatie met radiatoren;
- houten pui.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand (geen B.T.W. van toepassing).

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg met huidige huurder, doch zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Scheveningen
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2584 BD Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1906-1930
Totaaloppervlakte
150m²
Verdiepingen
1
Front breedte
600

Locatie

[ { "address": "Keizerstraat 149", "zipCode": "2584 BD", "city": "Den Haag", "lat": 52.1050339, "lng": 4.274887 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?