Keizerstraat 215, Den Haag

Vraagprijs   € 1.095 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkel-/ praktijkruimte in het drukke gedeelte van de Keizerstraat.

Stand en ligging:

het object is gelegen nabij de kruising Kolenwagenslag en de kruising met de Prins Willemstraat / Jurriaan Kokstraat, in het beste deel van de drukke Keizerstraat welke straat halverwege overgaat in een promenade en aan het einde uitmondt op de boulevard.

In de directe nabijheid zijn diverse lokale retail ondernemers gevestigd, maar ook diverse landelijke ketens zoals HEMA, Blokker, Albert Heijn, Gall & Gall, Kruidvat, Subway en Etos.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat circa 52 m² gelegen op de begane grond.

N.B. genoemde metrages zijn conform opgave verhuurder, indicatief en er is geen NEN 2580 meetstaat opgemaakt. Wij adviseren iedere potentiële huurder de ruimte zelf in te (laten) meten voor verificatie hiervan.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch gebruik als zakelijke e/o medische dienstverlening is niet uitgesloten. Ook beauty en wellness behoort tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in de directe omgeving in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De stopplaatsen van tram 1 en bus 22 liggen direct om de hoek, in de Jurriaan Kokstraat (halte Keizerstraat).

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- huidige pui met entree;
- toilet;
- pantry met close-in boiler;
- systeemplafond inclusief inbouw spots;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen (geen watermeter);
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- hete-lucht heater boven entree.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.095, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.095 p.m. Verhuurd
Wijk
Oud Scheveningen
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2584 BE Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1903
Totaaloppervlakte
52m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Keizerstraat 215", "zipCode": "2584 BE", "city": "Den Haag", "lat": 52.1044883, "lng": 4.2755413 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?