Keizerstraat 323, Den Haag

Vraagprijs   € 1.795 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een intern- en extern gerenoveerde winkel-/praktijkruimte in het drukke gedeelte van de Keizerstraat. Verhuurder streeft een uitstraling van de ruimte na, die past bij de overige winkeliers. Horeca is niet toegestaan.

Stand en ligging:

het betreft hier een multifunctionele winkel-/praktijkruimte gelegen nabij de kruising Prins Willemstraat / Jurriaan Kokstraat, in het beste deel van de drukke Keizerstraat welke straat halverwege overgaat in een promenade en aan het einde uitmondt op de boulevard.

In de directe nabijheid zijn diverse lokale retail ondernemers gevestigd, maar ook diverse landelijke ketens zoals HEMA, Blokker, Albert Heijn, Gall & Gall, Kruidvat, Subway en Etos.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat 156,60 m² voornamelijk gelegen op de begane grond en voor een klein deel op de 1e verdieping:

begane grond 139,40 m² winkel-/praktijkruimte
1e verdieping 17,20 m² opslag/pantry/toilet

Frontbreedte 4 meter.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Energielabel:

B

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch gebruik als zakelijke e/o medische dienstverlening is niet uitgesloten. Ook beauty en wellness behoort tot de mogelijkheden. Horeca is niet toegestaan.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in de directe omgeving in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De stopplaatsen van tram 1 en bus 22 liggen direct om de hoek, in de Jurriaan Kokstraat (halte Keizerstraat).

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- huidige pui met openslaande deuren;
- reclame lichtbak boven entree;
- onafgewerkte betonvloer;
- toilet op 1e verdieping;
- nieuw keukenblok op 1e verdieping;
- systeemplafond inclusief LED - verlichting;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- hete luchtgordijn boven entree.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.795, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport an huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.795 p.m. Verhuurd
Wijk
Scheveningen
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Postcode
2584 BG Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1908
Totaaloppervlakte
157m²
Verdiepingen
1
Front breedte
400

Locatie

[ { "address": "Keizerstraat 323", "zipCode": "2584 BG", "city": "Den Haag", "lat": 52.1038481, "lng": 4.276287 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?