Kerkstraat 7, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een casco bedrijfs-/praktijk-/atelierruimte op de begane grond met vluchtdeur aan de achterzijde.

Locatie:

het object is gelegen aan de rand van het Buurtschap 2005 en de Archipelbuurt, nabij de hoek met de Frederikstraat. In het verlengde van de Frederikstraat ligt enerzijds winkelstraat de Denneweg / De Vos in Tuinstraat en anderzijds de T-kruising met Javastraat. De Frederikstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven.

Verhuurbaar oppervlak:

het totale bruto vloeroppervlak omvat circa 145 m² bedrijfs-/praktijk-/atelierruimte, welke in zijn geheel is gelegen op de begane grond.

N.B. genoemde metrages zijn conform opgave verhuurder, indicatief en er is geen NEN 2580 meetstaat opgemaakt.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Frederikstraat, Denneweg, Javastraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is reeds voorzien van:

- houten openslaande deuren (1,85 m x 2,10 m);
- glad afgewerkte betonvloer;
- toiletruimte met voorportaal;
- vluchtdeur aan achterzijde;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- brandwerend afgewerkt plafond;
- aansluitpunten voor cv-gasinstallatie;
- aansluitpunten voor pantry;
- afvoerput in bedrijfsruimte.

Gebruik:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Archipel e.o.. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 3” (artikel 6.1), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. wonen (onder voorwaarden);
b. kantoor;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke doeleinden.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

partijen opteren voor een belaste huur/verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar, opzegtermijn 12 maanden.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder draagt zelf zorg voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van de nutsvoorzieningen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

waarborgsom/bankgarantie:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheid- stelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2012) of 7:230a BW (versie 2015).

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Willemspark
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 KP Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1903
Totaaloppervlakte
145m²

Locatie

[ { "address": "Kerkstraat 7", "zipCode": "2514 KP", "city": "Den Haag", "lat": 52.0882632, "lng": 4.30936 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?