Kolenwagenslag 1, Den Haag

Vraagprijs   € 895 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige volledig intern en extern gerenoveerde turn-key winkel-/kantoor-/praktijkruimte.
De ruimte is volledig zelfstandig met eigen voordeur.

Stand en ligging:

het object is gelegen aan de Kolenwagenslag direct om de hoek van de Keizerstraat, de winkelstraat van Scheveningen. Het winkelaanbod in de directe omgeving kenmerkt zich door speciaalzaken op allerlei gebied van veelal lokale ondernemers. Ook landelijke ketens als HEMA, Blokker, Gall & Gall en Albert Heijn zijn in de directe omgeving van het object gevestigd. Ook is er sprake van een zeer gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden in de Keizerstraat.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen als openbaar vervoer is de Keizerstraat e.o. goed bereikbaar. Aan de Jurriaan Kokstraat zijn diverse opstapplaatsen van bus- en tramlijnen gesitueerd die de verbinding met alle delen van de stad waarborgen.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat 42 m² op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . Er is een NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Ook dienstverlening behoort tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in beperkte mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- gedeelde nutsvoorzieningen + basis elektrische installatie;
- toilet + pantry met close-in boiler;
- gedeelde cv gasinstallatie met vloerverwarming;
- gestuukte wanden en systeemplafond;
- laminaat vloerafwerking;
- zonneschermen buitenzijde.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 895, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

er is sprake van gedeelde nutsvoorzieningen met het naast gelegen perceel (telefoonwinkel). Derhalve is huurder bij vooruitbetaling tegelijkertijd met de maandelijkse huurverplichting een servicekosten voorschotbedrag verschuldigd ad € 100, -- te vermeerderen met de B.T.W..

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische incassomachtiging afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 895 p.m. Verhuurd
Wijk
Oud Scheveningen
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2584 SM Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1902
Totaaloppervlakte
42m²
Verdiepingen
1
Front breedte
900

Locatie

[ { "address": "Kolenwagenslag 1", "zipCode": "2584 SM", "city": "Den Haag", "lat": 52.1044095, "lng": 4.2755702 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?