Korte Poten 57, Den Haag

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een volledig gerenoveerde winkelruimte op de begane grond met een nieuwe toiletgroep achterin de ruimte. De basis bestemming is detailhandel, doch lichte horeca (categorie I, niet bakken en braden) behoort ook tot de mogelijkheden.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Korte Poten, Plein en Lange Poten) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag. De Herengracht, Fluwelen Burgwal en de Korte Poten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan detailhandelsbedrijven. Ook treft men er andersoortige invullingen aan zoals o.a. Natural Health Company, Coffee Almondo, Damp en Zo (elektronische sigaretten), koffie (Coffee Company), SPAR.

In het verlengde van de Korte Poten ligt het Plein met daaromheen de Parlementsgebouwen, wat geldt als één van de uitgaanslocatie van Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten:

begane grond 102 m² VVO winkelruimte c.a.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580. Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

de ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Echter, een baliefunctie e/o dienstverlening behoort gezien de in de omgeving aanwezige organisaties tot de mogelijkheden. Ook categorie I horeca behoort tot de mogelijkheden (bakken en braden is niet toegestaan).

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuaristraat en Schouwburgstraat zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarages aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat.

Opleveringsniveau:

het object zal in casco staat worden opgeleverd, doch is voorzien van:

- entree met voorportaal;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- glad afgewerkte en gesausde wanden en plafonds;
- basis elektrische installatie;
- databekabeling;
- voldoende wandcontactdozen;
- toiletgroep met voorportaal;
- kale betonvloer;
- authentieke winkelpui.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.995, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit via een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de hierover verschuldigde toekomstige en niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Uilebomen
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 EC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1908
Totaaloppervlakte
104m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Korte Poten 57", "zipCode": "2511 EC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0801375, "lng": 4.3180501 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?