Korte Poten 57, Den Haag

Vraagprijs   € 3.095 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond met 2 toiletten achterin de ruimte. De winkel is in 2018 volledig intern gerenoveerd en momenteel in gebruik bij een chocolaterie.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Korte Poten, Plein en Lange Poten) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag. De Herengracht, Fluwelen Burgwal en de Korte Poten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan detailhandelsbedrijven. Ook treft men er andersoortige invullingen aan zoals o.a.
All4running (hardloopwinkel), The Natural Health Company, Caffè Almondo, Coffee Company, Happy Josti, SPAR city Korte Poten.

In het verlengde van de Korte Poten ligt het Plein met daaromheen de Parlementsgebouwen, wat geldt als één van de uitgaanslocaties van Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten: begane grond 102 m² VVO winkelruimte c.a.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580. Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Binnenhof e.o.", op grond van artikel 5 Gemengd-1, beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmings- mogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening (onder bepaalde voorwaarden);
- horeca Cat. 1 (uitsluitend na toetsing bij de gemeente).

Energielabel:

B - label.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuaristraat en Schouwburgstraat zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarages aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn éénmalig in het gehuurde aangebracht, dan wel door voorgaande gebruikers achtergelaten:

- entree met voorportaal;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- 2 airco installaties;
- voldoende wandcontactdozen;
- toiletgroep met voorportaal;
- betonvloer;
- authentieke winkelpui.

Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huidige inrichting:

het object is thans ingericht als chocolaterie en delen van deze inrichting zijn voor overname beschikbaar. Bij serieuze interesse zullen wij kandidaten met de huidige huurder in verbinding stellen, zodat dit door partijen onderling kan worden besproken en afgewikkeld.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 3.095, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

het betreft een ‘in-de-plaatsstelling’. Huidige huurovereenkomst is ingaan op 1 juni 2018, loopt voor een periode van 5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar. Eerste expiratiedatum is 31 mei 2023. (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de hierover verschuldigde toekomstige en niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.095 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 EC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1908
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
102m²
Verdiepingen
1
Front breedte
465

Locatie

[ { "address": "Korte Poten 57", "zipCode": "2511 EC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0801386, "lng": 4.318068 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?