Korte Poten 63, Den Haag

Vraagprijs   € 3.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een hoekwinkelruimte met toilet op de begane grond en opslag in de kelder. Thans is deze ruimte in gebruik door het New Fork een concept (lichte horeca). Huidige gebruiker heeft aangegeven zijn huurovereenkomst en dientengevolge diens exploitatie ter plaatse eerder te willen beëindigen.

Verhuurder heeft aangegeven diens medewerking te willen verlenen en geeft er de voorkeur aan om met een opvolgend huurder een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Korte Poten, Plein en Lange Poten) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag. De Herengracht, Fluwelen Burgwal en de Korte Poten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan uitzendorganisaties (o.a. Careermaker).

Ook treft men er andersoortige invullingen aan zoals o.a. kleding- en schoenenwinkels, maar ook zijn er diverse horeca achtige bedrijven gevestigd in de Korte Poten.

In het verlengde van de Korte Poten ligt het Plein met daaromheen de Parlementsgebouwen, wat geldt als één van de uitgaanslocaties van Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat:

circa 50 m² winkelruimte op de begane grond;
circa 55 m² opslag in de kelder.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter aan de Korte Poten;
circa 10 meter aan de Fluwelen Burgwal.

Gebruik:

de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Lichte horeca is toegestaan.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuaristraat en Schouwburgstraat) zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarage aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat.

Opleveringsniveau:

het gehele object wordt casco verhuurd, doch voorgaande huurders hebben o.a. de navolgende voorzieningen achtergelaten:

- toilet op de begane grond;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren.

Overname:

voorts heeft de huidige gebruiker diverse (horeca-) voorzieningen in het pand aangebracht, welke dienen te worden overgenomen. Bij serieuze interesse kunnen wij een inventarislijst overleggen (let op, er is hier geen sprake van overname van de exploitatie).

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 3.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

overnamesom:

ten behoeve van de in het gehuurde aangebrachte voorzieningen hanteert de huidige gebruiker een overnamesom ad € 55.000, --, indien en voor zover noodzakelijk te vermeerderen met de B.T.W..

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische doorlopende incassomachtiging.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012 aangepast aan de wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.495 p.m.
Wijk
Uilebomen
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 EC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1912
Totaaloppervlakte
105m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1500

Locatie

[ { "address": "Korte Poten 63", "zipCode": "2511 EC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0802039, "lng": 4.3182688 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?