Kranenburgweg 180 d, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft kantoor-/praktijkruimte op de verhoogde begane grond aan het einde van de Tweede Haven van Scheveningen. Het bedrijfsgebouw bestaat uit een plint met commerciële ruimten en hierboven zijn luxe vrije sector appartementen gerealiseerd. De ruimte heeft een eigen voor- en achter entree.

In de units, gelegen in de plint van het complex, zijn de navolgende bedrijven gevestigd:

180b : Huisartsenpraktijk Scheveningen;
180d : voor verhuur beschikbaar;
180f : Massage & Health Centre Scheveningen;
180h : Sports Wear;
180k : PT trainer;
180m: Helder Yoga;
180p : tandheelkundig Centrum Anna Trump.

Locatie:

het complex ligt op de kop van de Tweede Scheveningse Haven aan de rand van de wijk Duindorp/Havenkwartier en het Statenkwartier. In de directe omgeving zijn tal van nieuwe woningbouwprojecten verrezen met hier en daar een diversiteit aan horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid is goed, zowel met de auto als het openbaar vervoer (buslijn 28) is de locatie makkelijk te bereiken.

Verhuurbaar vloeroppervlak:

het totaal netto verhuur vloeroppervlak omvat ca. 80,00 m², welke ruimte geheel op de verhoogde begane grond is gesitueerd.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580.

Energielabel:

A-label, geldig tot 29 mei 2028.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Op het achter-terrein is er één parkeerplaats voor verhuur beschikbaar.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Scheveningen-Haven. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Enkelbestemming Kantoor” (artikel 22).

Wijzigingsbevoegdheid B & W:

Burgemeester en Wethouders zijn bevoegd, overeenkomstig het bepaalde in art. 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, de bestemming te wijzigen in een gemengde bestemming waarbij tevens de functies wonen, onderwijs, dienstverlening en culturele voorzieningen onder voorwaarden zijn toegestaan.

N.B. huurder dient te allen tijde diens voorgenomen gebruik (indien geen regulier kantoorgebruik) te toetsen bij de gemeente.

Opleveringsniveau:


het gehele object zal casco worden verhuurd, doch de navolgende voorzieningen zijn aanwezig:

- eigen nutsvoorzieningen (elektra en gas);
- kabelaansluiting;
- glasvezelaansluiting;
- laminaat vloerafwerking;
- toilet met fontein;
- keukenblok (koelkast, vaatwasser en magnetron);
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- houten kozijnen met dubbele beglazing;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- WTW-installatie.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ éénmalig ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs unit:

€ 1.295, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs parkeerplaats:

€ 45, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Courtage:

mocht door bemiddeling van Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Scheveningen
Locatie
overige
Postcode
2583 ER Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2001
Totaaloppervlakte
80m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Kranenburgweg 180", "zipCode": "2583 ER", "city": "Den Haag", "lat": 52.0948183, "lng": 4.2623551 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?