Laan Copes van Cattenburch 60 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoorunit, gelegen op de eerste verdieping van een monumentaal herenhuis met achtergelegen parkeerterrein. Dit karakteristieke vierlaags-herenhuis is aan de voorzijde extern gerenoveerd.

Verhuurder is afhankelijk van de gegoedheid van huurder, de lengte van de huurovereenkomst en de hoogte van de huurprijs, bereid mee te denken in eventuele huurder specifieke aanpassingen aan het gehuurde.

Stand en ligging:

de kantoorruimte is gelegen in de wijk Archipel een gegoede woonomgeving met op diverse plaatsen bedrijfsactiviteiten met een veelal dienstverlenend karakter.

In de directe nabijheid is de Bankastraat gesitueerd alwaar men een goede differentiatie aantreft aan winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte (o.a. AH, Gall & Gall etc.).

De Laan Copes van Cattenburch is één van de belangrijkste verkeersaders van en naar het centrum van de stad, zijnde de reden voor vele bedrijven om zich juist daar te vestigen.

Verhuurbaar oppervlak:

circa 135 m² kantoorruimte c.a. op de 1e verdieping.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 (NEN meetstaat aanwezig).

Gebruik:

volgens het vigerende bestemmingsplan heeft onderhavig object de bestemming kantoor.

Parkeergelegenheid:

het object beschikt over één eigen parkeerplaatsen op het afgesloten achtergelegen parkeerterrein, welke separaat voor verhuur beschikbaar zijn. Parkeerterrein bereikbaar via de Bankastraat en uitrit via de Curaçaostraat.

Opleveringsniveau:

het object zal worden opgeleverd in huidige staat, o.a. met de navolgende voorzieningen, te weten:

- entree met voorportaal;
- marmeren vloerafwerking in entree + gang;
- monumentale stuukplafonds;
- pantry;
- toilet;
- gedeelde cv-gasinstallatie met radiatoren;
- te openen ramen;
- airco-unit;
- elektrische deuropener;
- gedeelde nutsvoorzieningen (servicekosten);
- parket vloerafwerking en deels tapijt-vloerbedekking;
- databekabeling met patchkast;
- data-aansluitingen per kantoorruimte.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 17.940, -- per jaar (€ 1.495, -- per maand).

huurprijs parkeren:

€ 1.320, -- per plaats per jaar (€ 110, -- per maand).

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

servicekosten:

aangezien er gedeelde nutsvoorzieningen zijn, zal er een bedrag ad € 250, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. aan voorschot servicekosten in rekening worden gebracht. Jaarlijks zal op basis van nacalculatie een verrekening plaatsvinden tussen huurder en verhuurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar optie (opzegtermijn 12 maanden).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurbetaling:

per maand vooruit.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

huurder stelt voor aanvang in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de toekomstige niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheid stelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m.
Wijk
Archipelbuurt
Locatie
woonomgeving
Postcode
2585 GC Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1917
Totaaloppervlakte
135m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Laan Copes van Cattenburch 60", "zipCode": "2585 GC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0915266, "lng": 4.3064228 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?