Laan van Meerdervoort 92 j + k, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een prominent gelegen turn-key winkel-/kantoor-/praktijkruimte op de begane grond met opslagmogelijkheden in de kelder. De gehele ruimte is in- en extern gerenoveerd.

Stand en ligging:

het object is gelegen op de hoek Laan van Meerdervoort met de Zoutmanstraat op de rand van de wijken Zeeheldenkwartier en Zorgvliet. De Zoutmanstraat, Prins Hendrikplein, Piet Heinstraat en Prins Hendrikstraat gezamenlijk is wijk en buurtverzorgend winkelgebied wat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied, diverse horecagelegenheden en winkels in eerste levensbehoeften.

Bereikbaarheid:

door de centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Zuid Hollandlaan, Raamweg, Laan Copes van Cattenburch, Burgemeester Patijnlaan en Carnegielaan in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand stoppen buslijn 24 en tramlijn16.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat circa 150 m², verdeeld over de begane grond. In de kelder is circa 65 m²
voor opslagdoeleinden aanwezig.

Genoemd metrage is gebaseerd op een NEN 2580 meetstaat.

Gebruik:

onderhavige ruimte heeft een gemengde bestemming, derhalve behoort detailhandel, zakelijke-/medische dienstverlening of gewoon administratieve doeleinden allen tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in redelijke mate betaalde
parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht:

- 3 entrees;
- eigen elektra-, gas en watermeter;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- toilet;
- pantry;
- gestuukte wanden en plafonds;
- inbouw spotverlichting.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand (geen B.T.W. van toepassing).

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van gas, elektra en water.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het
Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Zeeheldenkwartier
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2517 AP Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1965
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
215m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Laan van Meerdervoort 92", "zipCode": "2517 AP", "city": "Den Haag", "lat": 52.0841122, "lng": 4.2929728 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?