Lange Beestenmarkt 117 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoor-/praktijk-/atelierruimte gelegen op de begane grond met achterplaats. De ruimte is bij uitstek geschikt als kantoor-/atelierruimte. Thans wordt de ruimte voor verhuur aangeboden.

Locatie:

het object is gelegen in de wijk Zuidwal (Centrum) aan Lange Beestenmarkt en aan de rand van het winkelhart van Den Haag. Het kenmerkt zich als gegoede woonomgeving met incidentele bedrijvigheid.

Bereikbaarheid:

via de Centrumring van Den Haag (S 100) is het oude stadscentrum en de locatie met eigen vervoer goed bereikbaar. Op loopafstand stoppen tramlijn 2, 3, 4, 6 en 34 die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station alsmede buslijn 25 richting het centrum.

Metrage VVO:

in opdracht van de eigenaar is er een meetstaat NEN 2580 opgemaakt. Het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat: 81,40 m2 en is zijn geheel op de begane grond gelegen. Het buitenterrein omvat 30,00 m2.

Metrage BVO:

het BVO metrage omvat 88,70 m2.

Energielabel:

E-label (geldig tot 12 januari 2033).

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Het Oude Centrum’. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd - 4” (artikel 7), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijven categorie A (zie staat van bedrijven);
b. cultuur en ontspanning;
c. dienstverlening;
d. kantoor;
e. maatschappelijke doeleinden.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn door verhuurder aangebracht en/of door vorige gebruiker achtergelaten:

- entree via openslaande deuren + aparte gedeelde entree;
- gestuukte wanden en plafonds met daklicht;
- laminaat vloerafwerking;
- keukenblok met koelkast, kookplaat en afzuigkap;
- toilet;
- douche;
- cv-gasinstallatie + radiatoren.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 14.340, --

huurprijs per maand:

€ 1.195, --

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

huurder beschikt over een eigen elektrameter en kan derhalve zelf zorgdragen voor aansluiting op en betaling van de verbruikskosten elektra. De gas en watermeter zijn gedeeld en hiervoor wordt een servicekosten bedrag ad € 275, -- inclusief B.T.W. per maand gehanteerd.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuur-transactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
woonomgeving
Postcode
2512 ED Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1930
Totaaloppervlakte
81m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Lange Beestenmarkt 117", "zipCode": "2512 ED", "city": "Den Haag", "lat": 52.0730649, "lng": 4.3085592 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?