Lange Poten 25, Den Haag

Vraagprijs   € 8.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond met een expeditieruimte aan de achterzijde en een achteringang.

Locatie:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Korte Poten, Plein en Lange Poten) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag. De Herengracht, Fluwelen Burgwal, Korte Poten en de Lange Poten worden gekenmerkt door de
aanwezigheid van een diversiteit aan detailhandels-bedrijven, waaronder: The American Book Center, Cígo, Febo, Siebel Juweliers, Kruidvat, Cotton Club, Eye Wish, Paagman, Aurora kontakt, Salsa Shop.

Tussen de Korte Poten en de Lange Poten ligt het Plein met daaromheen de Parlementsgebouwen, wat geldt als één van de uitgaanslocaties van Den Haag.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het netto vloeroppervlak, totaal circa 344 m2 is als volgt onderverdeeld, te weten:

begane grond circa 226 m² VVO winkelruimte c.a.;
begane grond circa 66 m² VVO magazijn, kantoor;
begane grond circa 52 m² VVO garage/expeditie.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . Geen NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte :

circa 7 meter.

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Binnenhof e.o.", op grond van artikel 5 Gemengd-1, beschikt de
winkelruimte over o.a. de volgende bestemmings- mogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening (onder bepaalde voorwaarden);
- horeca Cat. 1 (uitsluitend na toetsing bij de gemeente).

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuariestraat en Schouwburgstraat zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarages aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat en onder het Korte Voorhout.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn éénmalig in het gehuurde aangebracht, dan wel door voorgaande gebruikers achtergelaten:

- entree met glazen openslaande deuren;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- hete luchtgordijn boven entree;
- veiligheidshek achter voorpui;
- basis elektrische installatie;
- 3 toiletten + kleine pantry.

Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 8.995, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de hierover verschuldigde toekomstige en niet direct verrekenbare B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2012).

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet-informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 8.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 CM Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1900
Totaaloppervlakte
344m²
Verdiepingen
1
Front breedte
700

Locatie

[ { "address": "Lange Poten 25", "zipCode": "2511 CM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0787775, "lng": 4.3149864 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?