Lange Voorhout 43 U3.02, Den Haag

Vraagprijs   € 650 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoorpand totaal groot 316 m² dat met medegebruik van de entree en keuken op de begane grond, per unit te huur wordt aangeboden.

Locatie:

het gebouw is gelegen aan het Lange Voorhout tussen De Posthoorn en Restaurant Wox in, op de meest representatieve kantoorlocatie van Den Haag. Vele bekende en internationale ondernemingen hebben hier hun vestiging, zoals onder meer: de Engelse, Zweedse, Zwitserse en Spaanse Ambassade. Het CAOP, een belangrijke overheidsorganisatie en de Hoge Raad houden hier kantoor. Het befaamde Hotel Des Indes alsmede Pulchri Studio en Diligentia zijn aan het Lange Voorhout gesitueerd. Ook is het object gelegen in de nabijheid van het Tweede Kamer-complex met De Hofvijver, Binnen- en Buitenhof.

VVO:

het totale Verhuurbaar Vloer Oppervlak van het gehele gebouw omvat ca. 316 m² kantoorruimte wat is verdeeld over 4 lagen. Op de derde verdieping zijn thans twee units voor verhuur beschikbaar:

begane grond: gedeeld gebruik
eerste verdieping: verhuurd
tweede verdieping:verhuurd
derde verdieping:

U- 3.02 38,09 m2
U- 3.06 16,70 m2

Voor de berekening van de servicekosten wordt het metrage met 30 % verhoogd t.b.v. van het medegebruik van gangen, toiletten, pantry, keuken en entree.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.


Gebruik:

conform het vigerende bestemmingplan mag onderhavige ruimte worden gebruikt als kantoorruimte.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid van het gebouw is met eigen vervoer goed te noemen. De belangrijke uitvalswegen, zoals de Utrechtse Baan en de Rotterdamse Baan (aansluiting op de A4 Amsterdam, A12 Utrecht en A13 Rotterdam) en de Benoordenhoutseweg richting Wassenaar (A44 Leiden - Amsterdam) liggen in de directe nabijheid.

Per openbaar vervoer is het Lange Voorhout eveneens goed te bereiken. Het Centraal Station ligt op loopafstand. De diverse tramlijnen hebben een halte op het Tournooiveld schuin tegenover dit object.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Doch voor langdurig parkeren is het advies te parkeren in de Parkeergarage Museumkwartier, Malieveldgarage, de garage onder het Ministerie van Financiën, de parkeergarage onder het Plein en de parkeergarage in de Heulstraat.

Indien en voor zover voorradig zijn er mogelijk vrije parkeerplaatsen aan te bieden in een nabij gelegen parkeergarage, ook eigendom van verhuurder. Thans is deze garage vol, doch bij een huuropzegging kan een voorkeursrecht worden verkregen.

Opleveringsniveau:

het gehuurde wordt opgeleverd in huidige staat onder meer voorzien van de navolgende faciliteiten:

- zonwering voorzijde middels uitvalschermen;
- representatieve entree;
- stalen trap naar verdiepingen;
- glazen voorportaal;
- elektrisch deuropeningssysteem;
- keuken met lichtkoepel;
- toilet op begane grond en 3e verdieping;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- glad afgewerkte plafonds met opbouwarmaturen;
- airco-units.

Huurvoorwaarden:

huurprijs 3e verdieping:

U-3.02 € 650, -- per maand (geen B.T.W.).
U-3.06 € 350, -- per maand (geen B.T.W.).

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

2 jaar + verlengingen van telkenmale 1 jaar optie (opzegtermijn 6 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

ten behoeve van het gebruik van elektra, gas en water is huurder een voorschotbedrag servicekosten verschuldigd:

U-3.02 € 80, -- per maand inclusief B.T.W
U-3.06 € 50, -- per maand inclusief B.T.W

Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening plaatsvinden, waarbij het oppervlak de basis is voor de nacalculatie.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW (versie 2015).

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 650 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
overige
Postcode
2514 EC Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1675
Totaaloppervlakte
38m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Lange Voorhout 43", "zipCode": "2514 EC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0821778, "lng": 4.3133 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?