Lange Voorhout 96 unit 2, Den Haag

Vraagprijs   € 895 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

zeer representatief en stijlvol gerenoveerd en gemoderniseerd kantoorgebouw met vele originele details, waaronder diverse fraaie kantoorkamers, monumentaal trappenhuis, ornamentenplafonds en schouwpartijen. Het betreft een statig herenhuis met een prachtig uitzicht over het Lange Voorhout. Het kantoor heeft een grootte van circa 250 m², verdeeld over de begane grond, eerste, tweede en kap-verdieping.

Thans worden er 2 kantoor-units aangeboden gesitueerd op de 2e en 3e (kap) verdieping. Er is natuurlijk ook een mogelijkheid deze 2 units gezamenlijk te huren.

Ligging:

het gebouw is gelegen aan het Lange Voorhout aan de zon zijde, in het buurtschap 2005, op de meest representatieve kantoorlocatie van Den Haag. Vele bekende en internationale ondernemingen hebben hier hun vestiging, zoals onder meer: de Amerikaanse, Engelse, Zweedse, Zwitserse en Spaanse Ambassade. Het CAOP, een belangrijke overheidsorganisatie en de Hoge Raad houden hier kantoor. Het befaamde Hotel Des Indes, de restaurants Wox, Cottontree City by Dimitri en Bodega De Posthoorn zijn eveneens aan het Lange Voorhout gevestigd, alsmede Pulchri Studio en theater Diligentia.

Beschikbaar oppervlak:

het totaal netto vloeroppervlak van de beschikbare units omvat circa 87 m² op de tweede en derde verdieping, deze units zijn als volgt onderverdeeld:

begane grond
in gebruik bij Janssen Beleggingen B.V.

1e verdieping
in gebruik bij Janssen Beleggingen B.V.

2e verdieping
unit 1 voor verhuurd;
unit 2 achter 40,01 m² kantoor/vergaderruimte;

3e (kap) verdieping
unit 3 46,91 m² kantoor/vergaderruimte;

N.B. genoemde metrages zijn inclusief toerekening algemene ruimten/verkeersruimten. Unit 3 beschikt ook over een dakterras.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN Meetstaat aanwezig.

Gebruik:

de ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als kantoor e/o praktijkruimte.

Parkeergelegenheid:

onlangs is onder het Tournooiveld een parkeergarage gerealiseerd voor ruim 300 auto’s. Verder zijn er aan het Smidswater, Nieuwe Uitleg, Schouwburgstraat in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de kantoorunits zijn allen luxe afgewerkt met eigen toilet en pantry. De ruimten kunnen worden gehuurd met of zonder het aanwezige meubilair.

Huurvoorwaarden:

- huurprijs unit 1 : verhuurd;
- huurprijs unit 2 : € 895, -- per maand exclusief servicekosten en B.T.W.;
- huurprijs unit 3 : € 795, -- per maand exclusief servicekosten en B.T.W.;
- huurprijs unit 2-3: € 1.595, -- per maand exclusief servicekosten en B.T.W.;

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren wel voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

ten behoeve van het verbruik van gas, elektra en water zijn er servicekosten verschuldigd. Deze servicekosten zijn voor:

unit 1 verhuurd;
unit 2 € 100, -- per maand exclusief B.T.W.;
unit 3 € 125, -- per maand exclusief B.T.W.;
unit 2-3 € 225, -- per maand exclusief B.T.W.;

Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening plaatsvinden.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst voldoet huurder aan verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over de servicekosten toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Voor overige voorwaarden: download de brochure.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 895 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2514 EJ Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1880
Totaaloppervlakte
40m²
Verdiepingen
2
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Lange Voorhout 96", "zipCode": "2514 EJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0827876, "lng": 4.3146809 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?