Leyweg 665, Den Haag

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een casco gestripte winkelruimte met achteruitgang en een kleine kelder. De ruimte is voorheen in gebruik geweest bij een fastfood restaurant welke elders in het centrum een grotere ruimte heeft gehuurd.

Opleveringsniveau:

Er zal casco worden verhuurd, maar afhankelijk van de gegoedheid van de huurder, lengte van de huurovereenkomst en de hoogte van de huur zullen door en voor rekening van verhuurder de navolgende werkzaamheden worden uitgevoerd:

1. glad afwerken van de wanden;
2. glad afwerken van de plafonds (indien noodzakelijk volgens bouwvoorschrift brandwerend afwerken);
3. goede brandscheiding aanbrengen met naastgelegen portiek. Deze wand dicht maken en glad afwerken;
4. traphek rondom trapgat aanbrengen;
5. aanwezige kozijnen nalopen en waar nodig vernieuwen;
6. kozijnen aan de zijkant weer openwerken en voorzien van glas;
7. basis elektrische installatie vernieuwen inclusief meterkast;
8. winkelpui aanbrengen of een stelpost hiervoor ter beschikking stellen;
9. elektrisch rolhek werkend maken of verwijderen.

Alle overige werkzaamheden zijn voor rekening van huurder.

Locatie:

de winkelruimte is gelegen in Winkelcentrum Leyweg, hét winkelgebied van Den Haag Zuidwest. Dit winkelgebied beschikt over een ruim en gevarieerd winkelaanbod met diverse landelijk opererende winkelketens zoals Jumbo, Blokker, Hema, Kruidvat en Aldi, maar ook de regionale en lokale ondernemers zijn er gevestigd. Daarnaast zijn er diverse aantrekkelijke horecagelegenheden te vinden.

Bereikbaarheid:

de Leyweg is gelegen in Morgenstond Oost aan twee grote doorgaande wegen (Melis Stokelaan en Hengelolaan) en is daarmee uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en het OV.

Bij het busstation Leyweg komen verschillende openbaar vervoer lijnen samen, zoals de buslijnen 21, 23, 25, en 827. Aan de andere zijde van het winkelcentrum vind je de tramhalte Leyweg waar de tramlijnen 9 en 16 stoppen.

Energielabel:

G-label (geldig tot 5 juli 2032).

Metrage VVO/BVO:

het object omvat 90,00 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak (106,00 m2 BVO), welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

begane grond 65,30 m2 winkelruimte;
kelder 24,70 m2 opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Parkeergelegenheid:

Winkelcentrum Leyweg beschikt over twee betaalde parkeergarages. Ook zijn er in de omgeving in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Morgenstond. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Centrum” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. dienstverlenende bedrijven (onder voorwaarden);
b. lichte horeca (onder voorwaarden);
c. detailhandel.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.995, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

indexering:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie
maanden (basis) huurverplichting en een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringang:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2012), aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Morgenstond
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2545 GK Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1957
Totaaloppervlakte
90m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1100

Locatie

[ { "address": "Leyweg 665", "zipCode": "2545 GK", "city": "Den Haag", "lat": 52.0480292, "lng": 4.2764331 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?