Loosduinse Hoofdstraat 76, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkel-/kantoor-/praktijkruimte met grote achtertuin aan de Loosduinse Hoofdstraat, zijnde een van de aanloopstraten naar het winkelcentrum Loosduinen.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen in de wijk Loosduinen aan de winkelstraat Loosduinse Hoofdstraat nabij het Loosduinse Hoofdplein en het hieraan gelegen winkelcentrum. Aan de Loosduinse Hoofdstraat zijn diverse lokale retail ondernemers gevestigd, maar ook diverse landelijke ketens zoals de HEMA, AH, Kruidvat, ALDI en Eyewish Opticiens.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat 90,20 m² gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 6 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch gebruik als zakelijke e/o medische dienstverlening is niet uitgesloten. Ook beauty en wellness behoort tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in de directe omgeving in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De stopplaatsen van tram 2 en 3 + bus 26 en 31 liggen direct om de hoek.

Energieprestatiecertificaat:

A label.


Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- huidige pui met entree;
- toilet;
- pantry;
- systeemplafond inclusief inbouw spots;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv-gasinstallatie met radiatoren.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Winkelinrichting ter overname:

de aanwezige winkelindeling en afwerking (vloer, plafond) is eigendom van de huidige huurder. Deze indeling en afwerking kan worden overgenomen van huidige huurder. Indien hiervoor geen belangstelling bestaat zal deze door huidige huurder dienen te worden verwijderd.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.295, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

per 1 november 2018 of zoveel eerder als huidige huurder bereid is het object eerder op te leveren.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Kom Loosduinen
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2552 AK Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1932
Totaaloppervlakte
90m²
Verdiepingen
1
Front breedte
600

Locatie

[ { "address": "Loosduinse Hoofdstraat 76", "zipCode": "2552 AK", "city": "Den Haag", "lat": 52.0541828, "lng": 4.2385598 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?