Loosduinseweg 595, Den Haag

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

HUURKORTING GEDURENDE HET EERSTE HUURJAAR!

Stand en ligging:

onderhavige bedrijfsruimte is gelegen op een zeer centrale locatie, aan een doorgaande route van – en naar het centrum van Den Haag, met goede zichtlocatie.

Bereikbaarheid:

de bedrijfsruimte is gelegen nabij het Haagse stadscentrum en nabij het ziekenhuis MCH Westeinde. Goede bereikbaarheid met de auto. Via de Loosduinseweg en de Waldeck Pyrmontkade of Vaillantlaan heeft de ruimte directe aansluiting op de Haagse Centrumring welke aansluiting heeft op het rijkswegennet.

Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van diverse tram- en busdiensten, waaronder de Randstadrail, lijn 2, 3, 4 en 11, welke aansluitingen hebben op het stadscentrum, het Centraal Station en Holland spoor.

Beschikbaar oppervlak:

begane grond 100,00 m2.

Genoemde metrages zijn gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie.

Bestemming:

onderhavige unit mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel e/o lichte assemblage. Iedere vorm van productie of het exploiteren van een autoherstelbedrijf binnen het object is onderhevig aan vergunningen en zal door huurder dienen te worden getoetst bij de plaatselijke overheid.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg is zijn in beperkte mate parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de bedrijfsruimte is voorzien van:

- handbediende overheaddeur;
- tegelvloeren;
- deels getegelde wanden;
- stuukplafonds;
- badkamer met douche;
- toilet;
- balie;
- eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- daklicht;
- TL verlichting.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.195,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

huurkorting 1e jaar:

gedurende het eerste huurjaar ontvangt huurder een huurkorting ad € 245, -- per maand exclusief B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief de thans niet verrekenbare, toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Rond de Energiecentrale
Locatie
woonomgeving
Postcode
2571 AH Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1925
Totaaloppervlakte
100m²

Locatie

[ { "address": "Loosduinseweg 595", "zipCode": "2571 AH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0718107, "lng": 4.2876287 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?