Lutherse Burgwal 1 c, Den Haag

Vraagprijs   € 1.095 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Stand en ligging:

gelegen in het hartje van centrum Den Haag aan een zijweg van de Grote Markstraat en de Grote Markt, in de nabijheid
van twee openbare parkeergarages en de Tramtunnel. Kortom een zeer centraal gelegen kantoor-/praktijk-/atelierruimte die zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer optimaal bereikbaar is.

VVO:

het totaal verhuurbare vloeroppervlak omvat 41,90 m² op de begane grond.

Bovenstaand metrage is gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Gebruik:

conform artikel 7:230a BW als kantoor-/praktijk-/ atelierruimte.

Energieprestatiecertificaat:

A-label.

Parkeergelegenheid:

de aangeboden ruimte beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving zijn in overvloed betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg en in nabijgelegen openbare parkeergarages.

Oplevering:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- dubbele openslaande houten entreedeuren;
- gestuukte wanden en plafonds;
- tegelvloer;
- cv-gasinstallatie met radiatoren (+ radiatorkasten);
- toilet met fontein;
- basis elektrische installatie;
- alarminstallatie en camerasysteem;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- keukenblok met koelkast, gasfornuis, afzuigkap.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

N.B. aangezien de meters van de nutsvoorzieningen van bovenwoning zich ook in het gehuurde bevinden, dient huurder te allen tijden medewerking te verlenen aan toegang tot deze meters.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.095, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren in beginsel voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder
dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake van servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting + een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW. Aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.095 p.m. Verhuurd
Wijk
Zuidwal
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2512 CB Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1700
Totaaloppervlakte
41m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Lutherse Burgwal 1", "zipCode": "2512 CB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0752674, "lng": 4.309571 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?