Lutherse Burgwal 13 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.595 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Locatie:

gelegen in het hartje van centrum Den Haag aan een zijweg van de Grote Marktstraat en de Grote Markt, direct naast een openbare parkeergarage en op loopafstand van de Tramtunnel. Kortom een zeer centraal gelegen kantoor-/praktijk-/atelierruimte die zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer optimaal bereikbaar is.

Dit monumentale grachtenpand is grondig gerenoveerd tot wooneenheden op de verdiepingen en kantoor op de bel-etage. Thans resteert er op de bel-etage een kantoor-/praktijk-/atelierunit aan de achterzijde van het pand. De voorgelegen unit is verhuurd aan NLXL B.V. (behang-designers).

De twee kantoorunits op de bel-etage zijn tevens gelegen aan een ingesloten binnenplaats waardoor de natuurlijke lichtinval aan de achterzijde is gewaarborgd.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat circa 135 m² op de bel-etage (110 m²) en de entresol (25 m²) inclusief
toerekening van de algemene verkeersruimten e.d.

N.B. Genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan 'Het Oude Centrum'. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd – 3” (artikel 6.1), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijven in categorie A;
b. cultuur en ontspanning (atelier, creativiteitscentrum, galerie);
c. detailhandel (GEEN detailhandel door verhuurder toegestaan);
d. dienstverlening;
e. horeca “licht” (GEEN horeca door verhuurder toegestaan);
f. kantoor;
g. maatschappelijk.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

de aangeboden ruimte beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving zijn in overvloed betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg en in de naastgelegen openbare parkeergarage.

Oplevering:

de beschikbare unit zal casco worden verhuurd, doch heeft de navolgende uitrusting:

- hoge monumentale entree, gemeenschappelijke gang;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- eigen toilet;
- pantry in kantoorruimte;
- monumentale plafonds;
- houten vloerafwerking;
- entresol met trap bereikbaar.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.595, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren in beginsel voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden gedeeltelijk middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven en gedeeltelijk worden deze ondergebracht in de servicekosten, welk inclusief het schoonhouden van de algemene ruimten, glasbewassing e.d. worden begroot op circa € 150, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW. Aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.595 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2512 CB Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1917
Totaaloppervlakte
135m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Lutherse Burgwal 13", "zipCode": "2512 CB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0748477, "lng": 4.3098729 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?