Middachtenweg 2 - 4, Den Haag

Vraagprijs   € 8.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoor-/praktijkruimte op de begane grond en deels in het souterrain. De bedrijfsruimte is bij
uitstek geschikt voor maatschappelijke doeleinden of medische dienstverlening.

Het object is thans ingericht als kinderdagverblijf. Op dit ogenblik wordt een deel van de ruimte gebruikt door een fysiotherapeut en dit gebruik kan in de toekomst ook worden gehandhaafd.

Locatie:

het object is gelegen in Den Haag Zuid West, in de wijk Moerwijk-Oost (stadsdeel Escamp), direct naast het
Erasmusplein. In de gehele wijk Moerwijk wonen ongeveer 21.000 mensen (2017). De wijk grenst aan de wijken Wateringse Veld, Morgenstond, Zuiderpark, Groente en Fruitmarkt, Laakkwartier en Spoorwijk.

De wijk is gebouwd kort voor en na de oorlog. Het stedenbouwkundig ontwerp van Moerwijk werd verzorgd door de beroemde architect Willem Dudok.

VVO:

het totale netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat 1.018 m² verdeeld over de begane grond en souterrain. Onderhavig totale metrage is als volgt onderverdeeld:

begane grond 636 m2 kantoor-/praktijkruimte;
souterrain 382 m2 kantoor-/praktijkruimte;

Onderhavige ruimte is in opdracht van verhuurder ingemeten door www.inmeten.com. Voor nadere informatie omtrent meet-grondslagen en gehanteerde meet-instructies verwijst verhuurder naar dit bedrijf.

Buitenterrein:

het buitenterrein aan de achterzijde is niet specifiek in het maten-overzicht meegenomen doch omvat circa 645 m2 (dit getal is eveneens verkregen uit de opgaven van het door verhuurder ingeschakelde bureau www.inmeten.com). Nu is deze buitenruimte ingericht als speelruimte. Ook is dit buitenterrein via de zijkant van het complex toegankelijk.

Gebruik:

op grond van het vigerende bestemmingsplan Moerwijk mag het object (aangeduid als Wonen-2) worden aangewend voor maatschappelijke doeleinden (= functieaanduiding).

Onder de functieaanduiding ‘maatschappelijk’ wordt verstaan de functies: gezondheidszorg, praktijkruimten, kinderopvang,
dienstverlening, verenigingsleven en welzijnsinstellingen.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen en aan de openbare weg is in redelijke tot voldoende mate onbetaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Energieprestatiecertificaat:

A-label.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd en wordt geleverd in huidige staat.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 8.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.
Indien een potentiële gegadigde geen ondernemer is in de zin van de omzetbelasting, is verhuurder bereid om zonder B.T.W. te verhuren. De huurprijs zal alsdan wel met 10 % worden verhoogd ter compensatie van het nadeel dat verhuurder ondervindt van het BTW vrij verhuren.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de kantoor-/praktijkruimte is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas-, water- en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie
maanden huur inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over deze waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B.: afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 8.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Moerwijk-Oost
Locatie
woonomgeving
Postcode
2531 PD Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1965
Totaaloppervlakte
1018m²
Verdiepingen
2

Locatie

[ { "address": "Middachtenweg 2", "zipCode": "2531 PD", "city": "Den Haag", "lat": 52.050525, "lng": 4.3009641 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?